Teşekkürler mitmuallim. "Ustalar" ile telefonda görüştüm. Ellerinde şu an GV 250 yokmuş. Ara sıra yoklayacağım, gelirse yerinde görürüm. Ama forumu okudukça aklımdaki soruların büyük kısmı cevap buldu. Daha hepsini okuyamadım ama azmettim hepsini okuyacağım. Zaten motoru hemen alamayacağım için çok acelem yok. Bu arada arkadaşlarda süper anlatmışlar motoru, helal olsun valla. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Birkaç senedir motor sevdası içimde olduğundan ara sıra okurum motorları, bu kadar güzel bilgiler veren artısıyla eksisiyle tartışan bir forum başlığı görmemiştim önceden.
Bu arada Hyosung'un ABD ve İngiltere sayfalarını inceledim. Özellikle ABD sayfası çok güzel. Parçaların sökümünü falan anlatan resimlerini gösteren ayrıntılı bir dosya indirebiliyorsunuz. Linki şudur:
http://www.hyosungmotorsusa.com/PartsCatalogue/PartsCatalogue.asp?category=1[/URL]
Sayfa açılınca sol alt köşede görüyorsunuz belgeyi, tıklayıncada hemen indiriyor. Sayfanın yüklenmesini beklemenize hiç gerek yok.
Son olarak üç sorum olacak arkadaşlar size:
1. Motoru kışın almakla yaza girerken almak arasında (Nisan-Mayıs gibi düşünüyorum) fiyat farkı çok olur mu?
2. 1.80 boy, 85 kg motorda kötü durmaz di mi? Sele yüksekliği baya alçak olduğu için soruyorum.
3. Bu motorun kırmızı-siyah (deponun yukarı bakan kısmı siyah, yanları kırmızı) ve düz siyah olanını satılıyor mu Türkiye de? İkinci elde bulmak mümkün olur mu?
Teşekkürler, İyi günler.
Merhaba Yasoe,
benim durumum da seninkiyle aynı ben de bahara almayı planlıyorum motoru ve boy konusu benim de çok merak ettiğim bir konu (183 boy). Canlı görebilsek ne güzel olacak.