orhancım kardeşim o kadar çok istiyorum ki senle tanışmayı.inşallah olur
bu arada resimi nasıl koyacağımızı açıklayan linki bulmaya çalışıyorum.bilgisayarı değiştirdim yeni bilgisayar aldım imageshack kurulu değil..
dejavu arkadaşım ben askerim.göreve gideceğim.teşekkür ederim iyi dileklerin için. .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------
arkadaşlar bu arada ben motorun selesinin döşemelerini değiştirmeyi planlıyorum.yani süngerlerle yan taraflarını destekleyerek yeni bir döşeme yaptırmayı düşünüyorum.bizim seleler tepe gibi dışbükey,yanlara doğru alçalarak bitiyor ve ben 100 km gibi bir mesaffe katedince popom kötü oluyo.honda ve suzukilerin cruiserlarının seleleri iç bükey gibi popoyu kavrıyor.yanlardan destekliyor.bir de artçı selesini genişletmeyi planlıyorum.ince kalıyor gibi geldi bana.
ne dersiniz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 PM ----------
evet aRKADAŞLAR programı indirdim.işte geçenlerde izmirden ayrılmadan önce nişanlımla urla gezimiz..
Yola çıkarken fotoğraf çekmeyi unuttuk.nişanlım susayınca market kenarında su almak için indim ve nişanlım serinlerken onu resimledim..
işte diğer resimler:
biraz durup dinlenme zamanı.bir kafeye oturup dinleniyor ve birşeyler içiyoruz.manzara o kadar güzel ki..
tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz.işte sanatsal bir çalışma
artık yorulduk ve karnımız da acıktı.güzel bir balık lokantasına oturup karnımızı doyurduk ve eve döndük..
evet arkadaşlar.hadi canlanın başlığımızı ayakta tutalım yaw..