Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Volkan, 3 aydır gv250 kullanıyorum 6000 km yol yaptım, beni hiç bir şekilde yarı yolda bırakmadı. Aksine çok keyifli bir sürüşü var. Sahibinden'e bakarsan temiz gv250'ler var orada. Burada da satanlar vardı sanırsam, onları da arayabilirsin. 250cc'lik cruiserların içinde en iyisi bu makinadır, kuşkun olmasın. Aklında varsa gözün kapalı al.

merhaba
forumda 200. sayfaya geldim :)
az önce emekkoray ısımlı arkadaşın ilanını gordum belkı başka ılanlarda vardır bılmıyorum
mersin de hiç görmedim ve en azından yakın bir yer olursa deneme şansım olur dıye çevre illere bakıyorum ve sadece antalyada var selçuk beyden yardım ıstemeyı dusunuyorum ama utanıyorum açıkçası sizden yarımı bu yuzden ıstedim en azından bilindik bir motor olursa gözü kapalı giderim uzak olsa da.
teşekkürler...
antalyada kı ilanın lınklerı

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_super_motor-87WQQaXQQ16537249WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_ilk_gelen_alir-08WQQaXQQ14731861WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------

merhaba
tarkan beyin ve perioğlu arkadaşların ilanlarınıda buldum
bizim burda havalar hala güneşli ekim sonuna hatta kasım ayının sonuna kadar gezilebilir ( kışın yağışlı havalarda kullanmayı pek sevmiyorum )
o yuzden artık bende bir an önce almak istiyorum...

merhaba
forumda 200. sayfaya geldim :)
az önce emekkoray ısımlı arkadaşın ilanını gordum belkı başka ılanlarda vardır bılmıyorum
mersin de hiç görmedim ve en azından yakın bir yer olursa deneme şansım olur dıye çevre illere bakıyorum ve sadece antalyada var selçuk beyden yardım ıstemeyı dusunuyorum ama utanıyorum açıkçası sizden yarımı bu yuzden ıstedim en azından bilindik bir motor olursa gözü kapalı giderim uzak olsa da.
teşekkürler...
antalyada kı ilanın lınklerı

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_super_motor-87WQQaXQQ16537249WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_ilk_gelen_alir-08WQQaXQQ14731861WQQpXQQdisplayitem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:21 PM ----------

merhaba
tarkan beyin ve perioğlu arkadaşların ilanlarınıda buldum
bizim burda havalar hala güneşli ekim sonuna hatta kasım ayının sonuna kadar gezilebilir ( kışın yağışlı havalarda kullanmayı pek sevmiyorum )
o yuzden artık bende bir an önce almak istiyorum...

Dostum inan buradaki arkadaşlar motorlarından arıza yada herhangi bir aksaklık çıktığından dolayı satmıyorlar. Benimde maddi durumum biraz iyi olsa cc yükseltmek şaftlı bir cruise yada enduroya geçmek isterim. Ama durumlar malum, dediğin gibi Mayıs ayında evlendim ve hala borçları var onları ödüyorum :p

Tarkan'ın motorunu görmedim hiç, çünkü maalesef daha kendisiyle tanışamadım, ama perioğlu (Muhterem) ile birlikte 2-3 gezi yaptık şimdiye kadar onuda üzmedi motoru.

Antalya'daki ilanlardan ise Selçuk'un motorunu gözü kapalı alabilirsin bence. Çünkü şimdiye kadar bir sorunu olsaydı emin ol burada yazar ve paylaşırdı. Diğer ilan için birşey demem doğru olmaz çünkü tanımıyorum motoru.

Heyecanını çok iyi anlıyorum, buradaki herkes senin geçtiğin yollardan geçti :cat: İnşallah en kısa zamanda GV'ne kavuşursun diyelim :)

Volkan kardeşim,yazılarını yoğunluktan yeni farkettim kusura bakma. GV250 kendi segmentinde gerçekten iddialı. koray hocamın gv250 sini sana alalım,yabancıya gitmesin kulübümüz kazanmış olsun. Şimdiden hayırlı olsun. :cat:
selçuk yazılanları farkettiği an deneyimlerini paylaşacaktır. :bounce:

kısmet

Volkan kardeşim,yazılarını yoğunluktan yeni farkettim kusura bakma. GV250 kendi segmentinde gerçekten iddialı. koray hocamın gv250 sini sana alalım,yabancıya gitmesin kulübümüz kazanmış olsun. Şimdiden hayırlı olsun. :cat:
selçuk yazılanları farkettiği an deneyimlerini paylaşacaktır. :bounce:

merhaba
hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim ( yogun olduğunuzu düşünmüştüm ) bir arkadaştan ( Serden Hoca ) telefon gelince ben şaşırdım..
öncelikle samimiyetiniz ve içtenliğiniz için teşekkür ederim.

selçuk beye de özelden mesaj atacam umarım bırkaç haftada netleşir bu olaylar. Akşama kadar iş yogunluğundan unutmaya başlamıştım içim gene kıpır kıpır oldu.

iyi akşamlar

koray bu sitede tanıdığım dürüst ve samimi dostlarımdandır. Volkan sende görüştüğün zaman aynı duyguları paylaşacaksın hiç şüphem yok. :bounce:

koray bu sitede tanıdığım dürüst ve samimi dostlarımdandır. Volkan sende görüştüğün zaman aynı duyguları paylaşacaksın hiç şüphem yok. :bounce:

teşekkürler hocam
benim çıkmam gerekiyor artık tam 12 saatlik bir mesai oldu akşam evde yeniden girerim nete.
iyi akşamlar

Merhaba arkadaşlar bende bir soru sormak istiyorum gv250'nin motoru kaç kilometre gider yani 2. el alırken kilometresi kaça kadar olursa iyidir.
Alırız ondan sonra bir de motor bitip elimizde kalmasın değil mi.

merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyi ve sorunsuzdur
serden hoca sayesinde koray hocam la tanıştım ( telefonda :) )
sizden son bir ricam olsa orhan bey sanırım şu an online
antalya daki selçuk beyle görüşmek istiyorum daha önceki forumlarda tlf yazmış ama habersiz aramak istemedim.
yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
kolay gelsin

merhaba arkadaşlar
umarım herkes iyi ve sorunsuzdur
serden hoca sayesinde koray hocam la tanıştım ( telefonda :) )
sizden son bir ricam olsa orhan bey sanırım şu an online
antalya daki selçuk beyle görüşmek istiyorum daha önceki forumlarda tlf yazmış ama habersiz aramak istemedim.
yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler
kolay gelsin

Koray ile tanıştın demek güzel :)

Valla Selçukla bende hiç tanışamadım ve konuşamadım arkadaşım. Ama habersiz aramaktan niye çekiniyorsun. Bence ara ve kendini tanıt, topicten tanıdığını ve motoruyla ilgilendiğini söyleyebilirsin çekinme Volkan :cat:

MERHABA arkadaşlar
umarım herkesin sıhhati sağlığı yerindedir.
Forumu bıtırdım tam 275 sayfa ( ansiklopedi ) bende o dolu dolu geçen sayfalarda aranızda olmak isterdim ama kısmet değilmiş.
henüz motoru almadan siteden iki kişiyle telefonda tanıştım her ikiside çok samimi insanlardı ve iki arkadaşımada teşekkür ediyorum.
Benim motor işim haftaya kaldı bir aksilik olmazsa haftaya artıkalmak istiyorum.
Bu arada sorularımı cevapsız bırakmayan orhan arkadaşada teşekkür ederim.
Neşeli günler....

MERHABA arkadaşlar
umarım herkesin sıhhati sağlığı yerindedir.
Forumu bıtırdım tam 275 sayfa ( ansiklopedi ) bende o dolu dolu geçen sayfalarda aranızda olmak isterdim ama kısmet değilmiş.
henüz motoru almadan siteden iki kişiyle telefonda tanıştım her ikiside çok samimi insanlardı ve iki arkadaşımada teşekkür ediyorum.
Benim motor işim haftaya kaldı bir aksilik olmazsa haftaya artıkalmak istiyorum.
Bu arada sorularımı cevapsız bırakmayan orhan arkadaşada teşekkür ederim.
Neşeli günler....

Volkan merhabalar...

İşlerimin yoğunluğundan siteye giremedim. Yazılarını yeni fark ettim. Telefonda seninle konuşmuştuk. Hatta seninle uçağa binmeden 10 dakika önce acele ile konuşmuştuk. Söylediklerim aynen geçerli. GV250 mi asla sorundan dolayı satmadım.
Gaz kesme motorumda vardı ama beni hiç rahatsız etmemişti. Boşa geçme sıkıntı gibi görünsede Orhanın dediği gibi alışınca bence sorun olmuyor..

Motosikletim şu an başka ellerde.. Benim olsa idi bugün satardım sana..

Hayırlısı olsun..

selam millet.yaw nerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor?ben yarın itibariyle gidiyorum artık.birkaç resim atmaya çalışayım bari de başlığımız canlansın..

dostum motorla gitmiyorum.zira oldukça uzak bir yer.ben göreve gidiyorum yurt dışına.ben gelene kadar motoru temizleyip garaja koydum,orada bekleyecek beni.yalnız akü kutup başlarını çıkarmak yerine anahtarları babama verdim iki haftada bir 10 dk kadar çalıştıracak.

Ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama görev ne olursa olsun kutsaldır, güle güle gidin...

İlkercim güle güle git-gel inşallah :king:

Bizler çok aktif olamasakta buradayız. Döndüğünde tanışma fırsatı buluruz inşallah.

Eee hani resimler :cherry:

orhancım kardeşim o kadar çok istiyorum ki senle tanışmayı.inşallah olur

bu arada resimi nasıl koyacağımızı açıklayan linki bulmaya çalışıyorum.bilgisayarı değiştirdim yeni bilgisayar aldım imageshack kurulu değil..

dejavu arkadaşım ben askerim.göreve gideceğim.teşekkür ederim iyi dileklerin için. .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------

arkadaşlar bu arada ben motorun selesinin döşemelerini değiştirmeyi planlıyorum.yani süngerlerle yan taraflarını destekleyerek yeni bir döşeme yaptırmayı düşünüyorum.bizim seleler tepe gibi dışbükey,yanlara doğru alçalarak bitiyor ve ben 100 km gibi bir mesaffe katedince popom kötü oluyo.honda ve suzukilerin cruiserlarının seleleri iç bükey gibi popoyu kavrıyor.yanlardan destekliyor.bir de artçı selesini genişletmeyi planlıyorum.ince kalıyor gibi geldi bana.

ne dersiniz?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 PM ----------

evet aRKADAŞLAR programı indirdim.işte geçenlerde izmirden ayrılmadan önce nişanlımla urla gezimiz..

Yola çıkarken fotoğraf çekmeyi unuttuk.nişanlım susayınca market kenarında su almak için indim ve nişanlım serinlerken onu resimledim..
cimg0013.jpg

işte diğer resimler:
cimg0982y.jpg

cimg0983.jpg

cimg0984.jpg

cimg0985y.jpg

cimg0986.jpg

cimg0988h.jpg

cimg0989x.jpg

cimg0990.jpg

biraz durup dinlenme zamanı.bir kafeye oturup dinleniyor ve birşeyler içiyoruz.manzara o kadar güzel ki..
cimg0993.jpg

cimg0995b.jpg

cimg0997w.jpg

cimg0999.jpg

cimg0998n.jpg

cimg1006u.jpg

tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz.işte sanatsal bir çalışma :p
cimg1021.jpg

cimg1025.jpg

cimg1024b.jpg

cimg1024b.jpg

cimg1027.jpg

cimg1028.jpg

cimg1029.jpg

artık yorulduk ve karnımız da acıktı.güzel bir balık lokantasına oturup karnımızı doyurduk ve eve döndük..
cimg1030b.jpg

cimg1032.jpg

cimg1037x.jpg

cimg1043p.jpg

evet arkadaşlar.hadi canlanın başlığımızı ayakta tutalım yaw..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar