Neler yapmadım ki
Ayvalık
Çeşme
Didim
Manavgat
Alanya
Tarsus
Antakya
Harbiye
Tuz Gölü
Ankara
Yorucuydu ama çok da zevkliydi.
walla bravo:cat::cat::cat:
Neler yapmadım ki
Ayvalık
Çeşme
Didim
Manavgat
Alanya
Tarsus
Antakya
Harbiye
Tuz Gölü
Ankara
Yorucuydu ama çok da zevkliydi.
canantas, hoşgeldin...
Gezdiklerini gördüklerini ve resimleri paylaşırsan seviniriz :cat:
balbar, egzos uçlarındaki tapaları çıkarman yeterli, fakat bana sorarsan çıkarma derim. Çünkü bazıları perçinli oluyor tekrar takmak istesen takamazsın. Ayrıca zevk meselesi elbette ama ben sevmiyorum onları çıkarınca çıkan sesi. Bu bir nevi şahin'e egzos takıp yüksek ses almaya benziyor. Bizim motorlar 250cc sonuçta, o hepimizin istediği tok sesi 600cc'lik bir cruiserden aşağısından alamayız diye düşünüyorum. Tabi yine de tercih senin.
Merhaba arkadaslar bı motor alacağım bı türlü karar veremiyorum regal raptor 250 almayı düşünüyordum ancak hyosung gv 250 çok hoşuma gitti ikinci elde de uygun fiyatta gördüm sahibinden.com da. Bide 2900 gibi bı rakam komik geldi bana sizce bu fiyata gv 250 varmidir varsada sağlam olma ihtimali varmidirlink aşağıda
http://www.sahibinden.com/kromlara_...aXQQ16041989WQQpXQQdisplayitem&keyword=Gv 250

selka yeni motosikletin hayırlı olsun... allah kaza bela vermesin...
fakat çöp şişle motosiklet arasındaki bağlantıyı anlamadım![]()
Arkadaşlarım merhabalar; eski bir 11.000 km lik yol tecrübeli GV250 sahibi olarak dün itibarı ile 2006 model 10.000 km de Suzuki DL650 V-Strom modelline geçtiğimi belirtmek isterim.
Selcuk yeni motorun hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin.
Bende İlker gibi bir sonraki motorumu DL650 yada F650 GS istiyorum. Motorunla ilgili deneyimlerini paylasirsan bize de fikir olur GV'den gecis yapan biri olarakSakincasi yoksa ne kadara aldigini da soylermisin.
abi silip partalacak kromların olmayacak artıkmotorla beraber tarzda değiştirmişsiniz, uzun yolu rahat olan bir makine.Şehiriçi biraz zorlar ama değmez mi değer bence.Uzak doğunun birçok firmaya motor üreten ST motor şirketinden çıkan Hyosung ile Suzikiye ve sonundada 2009 yılında Amerikanın race bir makinesinde kullandığı(modeli aklımda değil) 90 derece V motor bir makine.ST motor company grubunun içinden bağımsızlığını ilan eden Hyosung, race ve naked modellerindede bu motoru kullanır.Ayrıca bu motor üretimden kalkan Suziki SV650de kullanılmıştır.Mühendislikleri aynı olan gerek cuiser gerek enduro/touring gerekse race üstünde on yılı aşkın süredir var olan sağlam bir motor.Zamanın değişen şartlarına göre teknolijisi artırılarak bugüne kadar ulaşmıştır.Emok festivalinde GV650 ile DL 650 yi yan yana koyarak motorlarını karşılaştırdım.Gerçekten birebir olmasada hemen hemen aynı.(Silindir kafaları ve silindir blok kanalları birebir aynı, sadece şanzuman filtre vs. yerlerinde biraz değişiklik var)Bir çok parçası zaten birbirine uyuyor.Tek fark motorun tarzına göre değişen tork-hp değerleri ve şanzuman vites aralıkları.V-strom kaliteli işçiliğe sahip gerçekten. Kullandıkça deneyimlerinizi okumak isterim açıkcası.
Güzel günlerde gaz açmanızı dilerim...
selam arkadaşlar.nasılsınız?canan abi hoşgeldin bu arada,geziden dönmüşsün.canın sağolsun başka zaman daha uygun şartlarda görüşürüz inşallah.
selçuk abi motorun çok güzel.kazasız belasız kullanman dileğiyle..
bu arada bende istiyorum yaa aynından ve mavisinden çok güzel yaa.bir terslik olmazsa bir sonraki motorum bu olacak inşallah.şuan gözüm dl650 den başka bişi görmüyor.hayırlısı ile gidip geleyim şu afganistana da..bu arada ne kadara aldın motoru selçuk abi?
neyse herkese şimdiden iyi seyirler ve tekerlerinizin düz basması dileğiyle hayırlı ramazanlar..![]()
Hayırlı olsun Selka,
Kazasıs belasız güle güle kullanman dileği ile.
Hayırlı olsun.
Dilerim eski motorunuzdan aldığınız keyfin fazlasını verir ve yeni gezilerinizi takip ederiz buradan.
selka yeni motosikletinle kazasız belasız sürüşler dilerim sana.![]()
Hayırlı olsun yeni motosikletin kardeşim. Emrahın dediği gibi gv650=sv650=dl650
Üzerindeki yağa dikkat API SL 10w-40 olmalı. v-storm türkiye sitesindeki kullanıcıların motosiklet yağlarının tamamı yanlış seçim sen hiç değilse 10.000 km den sonra uygun olanı seç. Sağlıcakla. :rendeer:
selam arkadaşlar
gene uzun zaman oldu yazmayalı kusuruma kalmayın artık. Geçen hafta 1 haftalığına kuşadasına gittim ve tatil yaptım ama rahat duramadım.
Konuyu sana getireceğim Selçuk. Gittim abimle 2 tane V-Strom kiraladım.
Yolculuk şu şekilde gerçekleşti
Kuşadası - Söke - Milas - Bodrum - Milas - Yatağan - Marmaris - Yatağan -Çine - Aydın - Söke - Kuşadası
Toplam da 550km lik bir parkur dehşet güzel virajlı yollarıyla olsun doğa güzellikleri ile olsun süper bir yol ve yatmatecrübesi oldu.
İyi kaçıyor ve düz asfaltmı desem yoksa tam bilemediğim bir yol var oralarda. Aman dikkat çok güçlü makina altından kaçıveriyor.![]()
![]()
Oldukçada iyi viraja giriyor. Ben biraz sınırlardaydın kendimi biraz test ettim. Makina çok dengeli ve 120-130km ile virajlara çok güzel giriliyor.
Selçuk demek istediğim motorun hayırlı uğurlu olsun ayrıca da 10 numara bir motor. Kazasız belasız.