herkese selamlar.Ayın 21 inde Ayvalığa Koray Abimizin yanına gidiyorum.Şu meşhur Ayvalık buluşmasından hiçbir haber çıkmadı.Ağustosu bitirmeden haftasonu kaçamağı yapayım dedim bende.Olur ya aklınızda Ayvalığa gitmek gibi bir fikir varsa bu tarihte gerçekleştirebilir.Cunda sahilinde uzun uzun sohbet eder,temiz havayı ciğerlerime soluruz.Gelmek isteyen varsa haberleşelim.....
emrah bekliyorum kardeşim.. daha 21 ine var o zamana kadar arkadaşlarda ayarlamalarını yapar.. yapamayanlarada buradan buluşma sonrasında fotoğrafları atarız![]()
![]()
![]()
yeni gelen arkadaşlar topicimize hoşgeldiniz.. ayvalıkada bekleriz..
Arkadaşlar, pek eski bir kullanıcı sayılmam.
Hyosung 6a50de gözüm var. param yetmezse iyi bir chopper almış olmak için 250sinede razı olcam. ama alınca daha değiştirmek gibi bir derdim yok. hatta uğraşacak vaktimde pek olmuyor. bu yüzden asıl soruyu sorayım. ben bu chopperla yarın bugün uzun yol yapabilecekmiyim. şimdilik 200 kmlik yola gidip geliyorum. ama bendeki ismi lazım değil, çin malı bişey.bunu değişicem. eğer uzun yola chopper ayıp kaçmazsa, yolda görüp gülmeyecekseniz, müsade edin hyosung alim be, olmama mı?(çok ciddi bir soru!!!!,valla)
Ahh ahh gelebilmeyi çok isterdim bende ama şimdilik hayal gibi görünüyor Koraycım. Size iyi eğlenceler bol bol foto bekliyoruz :cat:
21 i bizim vardiyalar bi belli olsun hele![]()
olsun abi ya size özel bi istanbul yollarına düşecem zaten.Bir fincan kahvenin 100lerce km hatrı vardır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 PM ----------
aha çok iyi olur walla:cat::cat::cat:
bende gelsem istanbula banada kahve ısmarlarmısınız ?![]()
![]()
Yav bi buluşma ayarlasak İstanbul'a fena mı olur?
Bu hafta olmaz, yasemin'in ayağı burkulma nedeni ile alçıdabir akşam buluşması olabilir, ileriki günlerde...
Arkdaşlar bu gün TVS apache mi sattım, Hyosung 250 Naked almayı düşünüyorum, ama St ve eski modeli varmış, farkları da karbratörlü, enjeksiyonlu olması ve gösterge farkı diye biliyorum. Neyi tavsiye edersiniz? Tercihim tabiki yeni teknoloji enjeksiyon olacak yinede fikirlerinizi paylaşmanızı rica edecxeğim