Arkadaşlar bugün Hyosung GV250cc Cruiser 10.680 km'de ki motosikletimi 4.000 YTL nakit paraya vermiş bulunmaktayım. Artık motosikletsizim. Ama önemli olanın motosiklet olmadığını günümüzde kaybolan dostluğun burada yeniden paylaşılmış olmasıdır. Artık 300-500 ucuz falan filan.. Ama Balbay kardeşimin dediği gibi " tez olsun kız olsun" diyen bir yapım var...
Sağlık olsun... Bu arada farklı bir model alsam bile sizlerden ayrılmayacağım ve hep bu başlığı takip edeceğim.... Sanırım motosikletimi aldığın gün bu forum sayfa 30 idi.
Selçuk hadi hayırlı olsun, satışın ve alışın diyelim :cat:
Herkesin dediği gibi ucuza gidiyor ama hesap senin hesabın. Ben bile bugün motorumu satsam (ki benim motor 2007 model ve 17600 km.de full aksesuarlı) 4500 liradan aşağı vermem diyorum ama hesap senin hesabın elbette. Sonuçta buradan edeceğin zararı yeni motorunu alırken karşılayacaksın. Gelişmelerden haberdar et bizleri de.
Orhancığım önemli olan motosiklet değil ki. Tanışıklığımızdır. Bu arada alacağım başka bir modelde nakit para o kadar çok önemli ki. Satışta 12.000 lira takas veren bir satıcı peşin parada 10.000 liraya kadar düşmekte. Piyasadaki gv için alt limit 4500 lira olduğunun farkındayım... Bu arada pazarlığını yaptığım CBF600 Kıbrısa tatile gitmiş...

r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 PM ----------
selçuk abi hangi motor olursa olsun önemli değil.önemli olan birlikte olmak..ama bence motorun ucuza gitti gibi geliyor.
istanbulda adamın elinde 2 tane veya 3 tane,5 tane kaldı.hadi onları 5500-5750 gibi fiyatlara sattı.piyasada sıfır km gv250 kalmadı.hyo olanların hepsi satıldı.peki ondan sonra ne olacak?st ler 2009 modelleri piyasaya sürmeye başlarken ikinci elde ne olacak?bence o zaman biraz canlanacak ikinci eller.
ben şahsen 2007 model 4800 km olan motorumu 4000 tl gibi bir rakama satacağıma garajımda tutarım borca harca girerim ve ikinci motor olarak alırım ne alacaksam.çünkü cidden bedevaya gidecek.ama sen eğer honda da alırken kar yapıyorsan ucuza sattığın hyo nun zararını oradan çıkarabilirsin.bu da kar zarar ve senin bütçe hesabın..ne diyelim hayırlısı ne ise o olsun.cbf600 olacağı kesin artık anladığım kadarıyla.peki yeni motordan bahsetsene nasıl?
bu arada mitmuaalim hocam.haklısınız önemli olan bu motorların çok tutulması ve yıllarca yollarda görünmesi.ama bizim dememiz şu ki..kanuni getirdiği gv250 modeli üzerinde biraz değişiklik yapmış gibi.mesela benim en çok dikkatimi çeken ve kendi gözlerimle gördüğüm olay yan aynaların biraz basitliği ve çabuk kararması..ayrıca grenajları ve kromajları hyolara göre daha çabuk bozulduğu..işte burada biz şunu tartışıyoruz:neden hyolarda böyle bir durum yokken üstelik en genci 2007 model iken,2009 model st lerde daha yesyeni iken bu tarz sorunlar çıkıyor?yoksa st olmuş hyo olmuş.motor olmuş yada olmamış önemli olan dostluk ve muhabbettir.saygılarımla..
İlkerciğim sende haklısın. Ama lakin bir 10.000 km kullandıktan sonra bir kırılma yaşanıyor ve ben ne yapıyorum diye soruyor insan...
Ama GV250 öylesine bir motor du ki; hem şehir içi hem şehir dışı. Güçlü, dengeli, sağlam, ekonomik. Bir insan daha ne ister.
Kimse kızmasın asla 10.000 YTL ye muadili sayılabilecek bir japon almam gene almam.. GV bana herşeyi verdi. Bakın şu an motorumu sattım ve istediğim tarz hyosung da yok. Yani bir daha Hyosung marka motor almıcam. Ama nasıl yalan söylerim. Bu motor gerçekten çok iyi idi. Hele yatırdığınız parayı veren cinsten idi.
Bu motorun kötü yönü ise;
Tamamen motosiklet sürücülerinin ön yargısı, global motor, bu motor ne de olsa Honda değil lafı, 2. eli o kadar zarar ettiriyor ki yatırdığınız paranın 50% si uçuyor. Yani sıfırdan ziyade 2. 3. elleri yaşıyor diyebilirim. Benim bu gün sattığım gv 4000 yerine en az 6000 liraya satılması gerekirdi.
GV250'im 2.el deki fiyatı dışında beni hiç üzmedi. Aslan motosikletim benim..