Mamnaris merhaba, doğru olanı yapıyorsun; önce eğitim sonra motosiklet.İnan bu yaptığından çok memnun olacaksın.
khazid-hea, sanırım ben senden yeniyim ve o yüzden tanımıyorum.Tanışmak dileğiyle.... Tahminimce egzostlar tamamen paslanmaz (krom esaslı) malzemeden yapılmış yani siyah metal üzerine krom kaplama değil.Krom malzeme üzerine krom kaplama yapılıyormu emin değilim fakat krom malzemelerin polisaj ile parlatıldığını biliyorum.Belki polisaj ile parlatma senin içinde daha ucuza malolur.
mstsvnc, gv 250 doğru seçim.Fiyat/performans kıyaslaması kendi sınıfında bütün motosikler içinde en iyisi, buna japonlarda dahil.Malzeme konusunda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum, henüz ciddi malzeme ihtiyacım olmadı.İhtiyacım olan basit malzemeleride (hava, yağ pompası filtresi gibi) yine bir gv 250 kullanıcısı olan SELKA kullanıcı isimli Selçuk 'tan öğrendiğim
www.kuralkan.net isimli yetkili satıcıdan temin ediyorum.Hatta önümüzdeki hafta orta sehpa satın alıp motosikletime monte edeceğim.
Koray nerdesin, ses ver abi.Cumartesi çalışmak zorunda olduğum için Trabzon 'a yine gidemedim.Bugün içime düşürdün kurdu, gidecekmiyiz Garipçe 'ye....Ne dersin.
Benim sevgili artçım.Sen olmadan İzmit seyahati olmaz.Ayarlayın hep beraber gelin.
Perioğlu merhaba, umarım Garipçe 'ye gelebilirim ve orada tanışırız.Görüşmek üzere....