selam arkadaşlar.yada günaydın mı demeliyim

ben hallettim sonunda internet olayını.tekrar kaldığım yerden aranızdayım.yaw birkaç gün girmeyince bir bakıyorum 10-15 sayfa ilerlemiş oluyor başlık.neydi o eski günler

sürekli emraha yazardım başlık düşmesin diye sonra orhan,koray ve selçuk geldi ve diğer güzel arkadaşlarımız.şimdi cidden gittikçe büyüyen bir aile gibiyiz
orhan kardeşim çanta çıtalarının resimleri için çok teşekkürler.ev içinde hayırlısı olmuş gerçekten.ben de hacıyım diye hava atan elemanlardan oldum olası tedirgin olmuşumdur.
murat ve burak kardeşlerim tekrar motorlarınız hayırlı olsun.şu cumartesi buluşmasına hatuna söyleyip otobüsle gelmeyi bile düşündüm.ama önümde kocaman 20 günlük bir tatbikat var ve nişanlımla görüşemeyeceğim için onunla vakit geçirmek istedim.
bu arada burak ve öznur size imreniyorum

inşallah bende ileride nişanlımla sizin gibi motor sevdalısı olmaya devam ederiz.nişanlımın öznur gibi motora çok sıcak bakmasını o kadar çok istiyorum ki..neyse hayırlısı

neyse inşallah yazın ayvalıkta nişanlımda aramızda olacak o zaman hep birlikte ailecek tanışırız.
tarkan yeni konu açmışsın.bende birazdan desteğimi vereceğim.
selçuk abi sana şimdiden kolay gelsin ve italya için yolun açık olsun.
2 güne kadar bende 1 haftalığına italya'ya gidecektim bir görev için palermo'ya ama son anda iptal oldu
veee koray abi

abi sen bir harikasın ne desem azdır.tabi diğer arkadaşlarımın da harika oldukları konusunda şüphem yok ama koray abi sen biraz farklısın sanki

tayin olayına gelince inşallah hayırlısı olur abi.ama bekar olsaydın kütahya-izmir-antalya takılırdın 2 şer sene
emrah sana da kolay gelsin dostum.görüşmek dileğiyle.
bu arada ben bu buluşma konusunda biraz sıkıntı çekiyorum.hep istanbulda yapmayın şu buluşmaları arada ege ve akdeniz'e de kayın bizde görelim antalya'da selçuk abi ve ben misafir ederiz sizi.
motor koruma demiri ve rüzgarlık camı için ben de varım.uygun bişi yapılırsa bende alırım arkadaşlar.
şimdi de karacamın birkaç fotoğrafını koyayım ve takipte kalayım
evet şimdi netin keyfini çıkarmak için buralardayım