emek kardeşim iyi akşamlar.ben de vk bankın kredisini araştırıyorum.aslında sıfırını alacak kadar birikmişim var ama düğün için hem babam hem de nişanlım kullanmamı istemiyor.bende küçük küçük öderim diye kredi çekip almaya karar verdim.ya içimde bir sızı bu tutku resmen.ya hiç binemesemde almam lazım bir tane 250.onu oracıkta benim olduğunu görmem bile yeter.ikinci el alacağım bir tane buldum antalya'da.yarın bayram için gideceğim memleketime.o zaman görüşeceğim.eğer anlaşırsak kapora verip krediyi çekip alırım diye düşünüyorum bakalım.aslında hem araba hem motor idamesi biraz zorlayacak gibi ama bakalım.şimdi alırsam hevesimi alana kadar yağmur çamur kış demeden bineceğim biliyorum.ya sana bunları yazarken bile içim içime sığmıyor,nasıl bir duygu anlamadım.neyse inşallah motoru alınca heryeri gezeceğim.inşallah ileride birlikte turlama fırsatı da buluruz 
ha bu arada 15000 km bence çok fazla değil.mrock bile 20000 üstünde sattı bildiğim kadar.bakımını yaptırdığın sürece on binlerce km yapar gibi geliyor.sağlam makinalar.benim bulduğum 4500 km'de 2007 model.yinede ne kadar az km bulursan o kadar iyi değilmi?
ha bu arada 15000 km bence çok fazla değil.mrock bile 20000 üstünde sattı bildiğim kadar.bakımını yaptırdığın sürece on binlerce km yapar gibi geliyor.sağlam makinalar.benim bulduğum 4500 km'de 2007 model.yinede ne kadar az km bulursan o kadar iyi değilmi?
Son düzenleme: