arkadaşlar iyi akşamlar uzun süredir giremedim nete hiç fırsat olmadı ama sonunda girdim

mrock hayırlı olsun arkadaşım.inşallah güzel bir gv 650 ile devam edersin motor hayatına

viceroy ile bu konuda da fikir alışverişi yapabilirsiniz.ya bu arada senin kaskın markası ne mrock?ya ben birkaç markada bu modeli gördüm ama seninkinin markasını merak ettim.selka mont süper.iyi günlerde kullan.bayramda antalya ya gelince bende almayı düşünüyorum.fiyatı da oldukça iyi geldi.ha bu arada selka senden bir ricam var.eğer mümkünse antalya'da motor kiralayabileceğim bir yer varmı öğrenebilir misin?motorsuz bir kaç arkadaşım antalya'ya tatile gelecek kiralayıp gezmek isterler.belki bende katılırım onlara.fırsatın olursa bir araştırırsan sevinirim.neyse şimdilik benden bu kadar.herkese kazasız belasız ve sağlıklı sürüşler,esenlikler dilerim.
mrock küsmüyüz yoksa benim mesajlarım içinden sana yazdıklarımı göremiyor musun?

:silent:

ale:
aman arkadaşım aklından öyle kötü şeyler geçirme dikkatimden kaçmış valla :rendeer::rendeer:
tüm dostlarım gibi sende saol motor satıldı işte hala şokundayım aslında

ale:

ale:
kaskımın markası GDR dir vasat üstü sayılabilecek bir kasktır.Piyasada 150-180 arası fiyatları var.Çene açılırlı ve kaskın içi çıkarılıp çamaşır makinesinde yıkanabilir.
Motoru satılmadan önce bir şehir turu attım, malüm motorumlar son dakikalarımı yaşıyordum.işin ilginç tarafı o gün motor acayip dikkat çekti, meraklı bakışlara ve sorulara tanık oldum.Bu arada seyir halinde biraz gösteriş olsun diye bütün farlarımı yakmıştım(uzunlar dahil 5 tane far açıktı)Caddeden geçerken vitrin camlarımdan kendime baktığımda ışıl ışıl farlar ve yeni temizlediğim motorumla fazla dikkat çekiciydi.Acaba satmasam mı demekten kendimi alamamıştım.:silent::silent:
Motoru teslim edeceğim gün bütün farları yakmaktan aküyü bitirmişim.Vurdurarak çalıştırdım ve bir kaç tur attıktan sonra akü tekrar toparladı kendini.

Elimde GV250 ait hava filtresi,ön dişli,arka dişli,zincir ve CDi ünitesi kaldı :queen::queen:
Motor 2005 model 22000 km deydi 5000 YTL ye bir arkadaşıma sattım.