Anladım. Teşekkür ederim. Doğrusu sarf malzemeler daha önemli. Fren teli, debriyaj teli, balata ekzos gibi. Ama durumun böyle olduğunu bilsem bugün gene alırım bu motoru. Eşimle az önce LARA ya gittik sahilde sıcak bişeyler içtik geldik. Km de 35 km yaptığımız görünüyordu. Eşim yukarı çıktı ben motorumla hala dolaştım, inmek istemedim. Viteste boşu bulmak sorunu bende kalmadı arkadaşlar. Şu an 1.150 km deyim. Sonra Konyaaltına gittim. Biraz deniz kokusu aldım. Bu arada gece 23 de Antalyada sıcaklık 23 derece idi. Dönüşte bir Dragstarla yanyana durduk. 1100 cc dedi. Boyut olarak ufak kalmıştım. Hareket edince bana benim motorumun gürültü gibi gelen sesini kalkarken duymamıştım bile. Yer gök inliyordu. Ama motorumu seviyorum.. Yedek parçayıda hallettik sayılır, teşekkürler dostlar....
Bu arada bırakın yahu İstanbulu.. Antalyada Finike de portakal yer, Olimposda ağaç evlerde kalır, olimposun doğal ateşinde ısınırız. Manavgat yaylalarında pembe benekli tereyağında kızarmış balık yer aşağıya iner 27 derecede denize gireriz. Olmadı denizden çıkar 40 km sonra saklıkente gider kayak yaparız. Olmadı aşağıda Konyaaltında Akdenizi seyr eylerken biralarımızı yudumlarız. Olmadı, Kemerden Teleferiğe atlar Tahtalıya 10 dakika içinde 4200 metrede Antalya körfezini seyr eylerken ılık şarap yudumlarız. Olmadı sahilde ateş yakar gitarlar çalınır sabah edilir... Ne diyim sizlere....
Bu arada bırakın yahu İstanbulu.. Antalyada Finike de portakal yer, Olimposda ağaç evlerde kalır, olimposun doğal ateşinde ısınırız. Manavgat yaylalarında pembe benekli tereyağında kızarmış balık yer aşağıya iner 27 derecede denize gireriz. Olmadı denizden çıkar 40 km sonra saklıkente gider kayak yaparız. Olmadı aşağıda Konyaaltında Akdenizi seyr eylerken biralarımızı yudumlarız. Olmadı, Kemerden Teleferiğe atlar Tahtalıya 10 dakika içinde 4200 metrede Antalya körfezini seyr eylerken ılık şarap yudumlarız. Olmadı sahilde ateş yakar gitarlar çalınır sabah edilir... Ne diyim sizlere....