Arkadaşlar, şu an motorum tam 1000 km de.. Hyosung GV 250 cc motor bence fiyatını hakediyor. Şu ana kadar hiçbir sorun yapmadı. Sırası ile ilk 300 km ye kadar 80km, 600 km ye kadar 90 km, ve 800 km ye kadar 100 km hızı geçmedim. Fakat dün motorumun rodaj yağı boşaltılıp filtre takılınca 110 km yi denedim ve tık demedi. Benim gibi acemi bir sürücü için müthiş bir hızdı. Lakin bugün motorum 980 km'de idi. Lara Truzim bölgesine gittim. Önümde yaklaşık 4km lik dümdüz bir kaymak gibi asfalt bir yol (İki şerit gidiş iki şerit geliş)bölünmüş yolda arkamdada araç olmadığına dikkat ettiğimden (bu arada orası çevre yolu yaya yada herhangi birşey çıkamaz çünkü kenarlarında daha yavaş araçlar için servis yolu var) hız denemesi yapayım dedim. Ve az önce orada 120 km yi gördü motor. Daha da gidecek durumda idi. Lakin hala rodaj ihtimalini ve acemiliğimi düşünerek hızı yakalşı 5 sn ye tutduktan sonra salıverdim gaz kolunu. Sonra müteakip yavaşlamaya başladı. Bu arada 15 YTL lik yakıt ile 150km yol gittim. Yani 10 krş/km olarak yakıt çıkıyor. Yakıt fiyatı 3,07 idi OPETte.. O halde 100 km de 10 YTL o da 3,25 lt/100 km çıkıyor demekki.... Ve sporda kullandığımı, şehir içinde lambalarda çok kalıp motorun hararet yaptığını varsayabiliriz. Bu arada boşa alma, ve boşu yoklama daha da kolaylaştı. Yani motorun eksi olarak bahs ettiğim daha önceki olaylar gittikçe azaldı... Yani şu an kafamda kalan tek olumsuz şey GLOBAL MOTOR.
Evet arkadaşlar 1000 km sonunda motorum değil bizlere sahip çıkması gereken ithalatçı firma nerede? Telefonu, emaili, yöneticisi, adresi yok mu? Şu an benim motorda büyük arıza çıksa ne yapabilirim? Servise geçen hafta dedim ki Abi orijinal rüzgar siperlik alalım usta yok istanbulda kimse yok dedi. Bu nasıl iştir? Bu adamlar web sayfalarınıda kapadılar. O gün aradım dıııtdııııdıtdıııııt diye sinyal verdi telefonları. Antalyada sadece 2 adet servis var onlardan biri bisikletçiden bozma bişey. Bu arada motor yağı minimum maximum çizgileri arasında değil. Maksimum çizgisinde.. Yalnız üzerinde de değil : Sorun olur mu?
Lütfen arkadaşalar bana bir yetkili telefon yazında şu globalla konuşalım sahipsiz kalmayalım..
Yada adını koysunlar muhatabımız Kanuni mi?
Mrock arkadaşım yağ filtresi 20 ytl ye pahalı değil mi? Benim tahminim yağ 15 ytl 1.5 lt koymuş olsa 22.5 ytl eder yağ filtresi 10 ytl desem 32.5 hadi 35 diyelim 15 ytl de işçilik almış olur... Neyse birde sanayide servisi var orayıda denerim. MROCK kardeşim sorum şu ben orijinal siperlk sipariş etserm nereye müreceet edeceğim? Bu arada Bisan mükemmel durmuş... Doğrusu arkada KOÇ grubu var galiba...
Evet arkadaşlar 1000 km sonunda motorum değil bizlere sahip çıkması gereken ithalatçı firma nerede? Telefonu, emaili, yöneticisi, adresi yok mu? Şu an benim motorda büyük arıza çıksa ne yapabilirim? Servise geçen hafta dedim ki Abi orijinal rüzgar siperlik alalım usta yok istanbulda kimse yok dedi. Bu nasıl iştir? Bu adamlar web sayfalarınıda kapadılar. O gün aradım dıııtdııııdıtdıııııt diye sinyal verdi telefonları. Antalyada sadece 2 adet servis var onlardan biri bisikletçiden bozma bişey. Bu arada motor yağı minimum maximum çizgileri arasında değil. Maksimum çizgisinde.. Yalnız üzerinde de değil : Sorun olur mu?
Lütfen arkadaşalar bana bir yetkili telefon yazında şu globalla konuşalım sahipsiz kalmayalım..
Yada adını koysunlar muhatabımız Kanuni mi?