dün gece temde 130 km/h'ı buldum, arkadaşlar inanın bu gv 250ler bir harika. ne diyeyim, alan arkadaşlar isabetli bir karar vermiş oldular. almayı düşünen arkadaşlara da hiç durmayın derim. yollarda caravaldı, tigerdi, diğer çin mallarını falan gördükçe, inanın gv'mle gurur duyuyorum ve iyi ki başka motosiklet almamışım diyorum. hele de en son xenon far taktırdım, gece sürüşü daha da keyifli oldu...
gvmin 3. sahibiyim. anladığım kadarıyla pek iyi bakılmamış, 10400kmdeydi, 12500 oldu 2 ayda. ilk aldığımda bakım yaptırdım, 2000 km sonra bir daha bakım yaptırdım. 2007 model ve 4500 ytl ye aldım. son bakımdan sonra çok daha iyi oldu. boş vitese geçirememeye alıştım artık, ışıklarda elim debrajda beklemekten kas yaptım artık
gvmin 3. sahibiyim. anladığım kadarıyla pek iyi bakılmamış, 10400kmdeydi, 12500 oldu 2 ayda. ilk aldığımda bakım yaptırdım, 2000 km sonra bir daha bakım yaptırdım. 2007 model ve 4500 ytl ye aldım. son bakımdan sonra çok daha iyi oldu. boş vitese geçirememeye alıştım artık, ışıklarda elim debrajda beklemekten kas yaptım artık