Selka hayırlı uğurlu olsun dostum,
valla yazını okurken 3 ay öncesine haziran sonuna döndüm biranda, ilk motorum olan gv250 mi almıştım arkadaşım da ufak bir eğitim veriyordu, aynı hisleri yaşamış hatta gücünden korkmuştum
3 gün sonra biranda ben bu motoru sürerim ya deyip yollara çıktım şu an 5000 km nin üzerine çıktım, gerçektende çok güzel bir seçim yapmışsın
dediğin gibi ilk motor olarak çok uygun değil ama yeterince bisiklet ve araba tecrübesi olan biri biraz çalışarak rahatça kullanabilir
bu arada yakıt sarfiyatı meselesi için de 100 km 3.5 lt civarı harcıyorum yani kısaca 10 ytl benzin atıp işe gidip geliyorum bu 100 km yol yapıyor ancak giderken işe geç kaldıysam ki bu gidiş 130-140 km civarı hızla gidiliyor demek bu durumda tabii 10 ytl i aşıyor
bu arada mrock motorda silkeleme sorunu bende de oluyor hatta 5. vites 5000 km de birkaç kere motor gaz kesti ve gaz koluna hiçbir tepki vermedi ancak vites düşürerek tekrar normale döndürdüm aleti, gerçi bakımda hava filtresi değiştirip karbüratör ayarı yaptırınca bunu kesti ama arasıra silkelemeyi bende de yapıyor, yağ tüyosu için sağol bende fazla mı diye kontrol edeyim artı bir bilgide benden bu tür sorunları 6000 devirin üstünde asla yaşamadım, bu alet manyak düşük devirleri sevmiyor, 7000devire daya senden iyisi yok

bende birkaç resim atayımda yazımı noktalayayım uzun oldu biraz ama ne zamandır yazmıyordum idare edin artık
ayvalık yolunda
bu da bandırma yolunda milli artçım kardeşim ile yorgunlukdan can vermek üzereyken