Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inşallah bir an önce gönderirler.200 lira ödedim.motor bakımda acilen gelmesi lazım ama umarım bir terslik çıkmaz çünkü sonuçta para veriyoruz ve karşılığını istiyoruz değil mi?birde kredi kartında paranın gittiği yer kuralkan değil yeşilyurt motor olarak görünüyor

Kuralkan, sipariş için seçtiğin bayiye parçaları bayi satmış gibi karını verdiği için ödemeyi oraya yapmış oluyorsun.

herkese iyi akşamlar..

raif serkan walla rıdvanın dediği gibi, kuralkan ile aynı anda hyosource a sipariş versen emin ol koreden daha çabuk gelir.ben o kadar diyorum yani..

bu kadar laftan sonra canım sıkıldı açıkcası.umarım zamanında kargoya teslim ederler.yarın bi kaç sefer arayıp sorarım...

Motosikleti
Honda sh125
myhammer sen taksimde hangi mekana sokacaksinda bizi delilier gibi eglenicez yari fiyata? hangi mekanin guvenligi sana emanet? ;oD

benim mekan eglence yeri değil asker ocagı :D hukuk bürosundayım ben gayet resmi :)) vur patlasın cal oynasın olmaz burda olsa dükkan sizin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kazana mı düştüm yoksa :p umarım fırsatımız olur.zira perşembe günü akşam otobüse binip,cuma sabahı oraya gelip,noter olayını hallettikten sonra yola çıkmayı planlıyorum.aynı gün akşama kadar akşehir'e varabilirsem ne ala..orada dayımda kalıp,ertesi gün iskenderun'a varmayı planlıyorum.ya böle planlar kafamda kuruyorum ama olmazsa yapacak da bişi yok...:p

myhammer bugun akşam cevahirdemiydin motorun gri gv 250,otoparka giden yol üzerinde kaldırımda mıydı motorun? bende 5 gibi oradan geçtim kırmızı sis farlı,arkada bayraklı gv:)seni farkettim. aşağı otoparka doğru geçiyordum.

Ben gelip konuşayım o zaman senin patronla, Ahmet de gelir benimle :queen:

Sana yok :p Gelince yaparız belki bir şeyler.

gelin gelin :)

ben kazana mı düştüm yoksa :p umarım fırsatımız olur.zira perşembe günü akşam otobüse binip,cuma sabahı oraya gelip,noter olayını hallettikten sonra yola çıkmayı planlıyorum.aynı gün akşama kadar akşehir'e varabilirsem ne ala..orada dayımda kalıp,ertesi gün iskenderun'a varmayı planlıyorum.ya böle planlar kafamda kuruyorum ama olmazsa yapacak da bişi yok...:p

galiba istanbula geliyorsun bekleriz her zaman seni unuturmuyum fasıl olsun onur konuğu olursun ..

myhammer bugun akşam cevahirdemiydin motorun gri gv 250,otoparka giden yol üzerinde kaldırımda mıydı motorun? bende 5 gibi oradan geçtim kırmızı sis farlı,arkada bayraklı gv:)seni farkettim. aşağı otoparka doğru geçiyordum.

cihan yasıyormusun iyimisin ses geliyor buluşmalara gelmiyorsun arada gel özletme kendini :)

Motosikleti
Honda sh125

motorum giri siyah gv dogrudur ama ben bugun motorumu cıkarmadım metrobüs takıldım cevoya gıttım koctasa ordanda hatunla tabanvay yabıp taksime geldik :) bende bugun taksimde ara sokakların bırınde 59 pn plakalı bi gv 250 gördum burdanmı merak ettim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
forumu okuyorum genelde ama buluşma mevzusuna katılamıyorum yoğunlukdan dolayı. en kısa sürede oda olacak:)

kimisi bayramda 1 gün diye çalışıyorum diye dert yanar, kimisine bayramda izin yetmez sonrası olmaz mı diye havalanır.. gelde bize sorun arkadaşşş bi.. full çalışıyorum (..) :pr:

bu arada gene taksim mahabbeti varsa banada söyleyin hee :flower: kopcazz ahmetle :p (gerçi sahte pilot ama olsun :p )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aman Allahım (= bu sefer çağırın..:mrgreen:

Olmaz senin motorun yok. :queen:

ya hocam bir ara bizim şirkete de gelin konuşun kavga çıkarın birşeyler yapın 3 aydır maaş içeride halen ödemediler :pr: kriz miş nerede kriz?

Ciddi misin? Bu adamaların 3 ayın ne kadar bir zaman dilimi olduğundan haberi var mı?

kimisi bayramda 1 gün diye çalışıyorum diye dert yanar, kimisine bayramda izin yetmez sonrası olmaz mı diye havalanır.. gelde bize sorun arkadaşşş bi.. full çalışıyorum (..) :pr:

İşimi daha bir sevmeye başladım :mrgreen: Bayramda çalışman, çalıştığın sektör olarak normal ama en azından 1 gün izin vermeleri gerekiyor bence. Bir zamanlar Pazar günleri kapanan Migros'lar varken, şimdi bayramda bile izin vermiyorlar.

İşimi daha bir sevmeye başladım :mrgreen: Bayramda çalışman, çalıştığın sektör olarak normal ama en azından 1 gün izin vermeleri gerekiyor bence. Bir zamanlar Pazar günleri kapanan Migros'lar varken, şimdi bayramda bile izin vermiyorlar.
izin vermeleri gerekiyor evet..bizim ekipteki arkadaşın birisi memlekete gideceğinden bütün bayram izin istedi..normalde yöneticiler vermiyor ama bizde idare ederiz dedik ondan yani..neyse en azından bayramda erken çıkacağım işten :mrgreen: haftaya sabah vardiyası bende :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar