harbitürk evet hatta sen yanımdan geçtikten sonra kornaya falan bastın ben seni hatırladım
ben eldiven giyiyordum kornaya basamadım 
Eyvallah Selçuk, doğru söylüyorsun ben gidip göremedim ama ablam tüm Güneydoğuyu ve Güneybatı Anadoluyu gezmiş biri olarak sürekli söylüyor oraları git gör diye. İmkanım elverdiği bir zaman mutlaka gitmeyi düşünüyorum.
queequeg, Evet dün geziden sonra perioğlu (Muhterem Sarıoğlu) facebook'ta GV 250 grubu kurdu, bende dahil oldum gruba. Koray kardeşimin facebook hesabını bildiğimden ona davetiye gönderdim. Buradan duyurayım.
Arkadaşlar Facebook'ta GV250 grubu kurduk, katılmak isteyen tüm dostlara duyurulur. Listemde olmayanlara nasıl davetiye gönderilir bilmiyorum o yüzden beni listenize eklerseniz grup daveti atabilirim yada başka bir yolu var mı tam olarak bilmiyorum.
Orhan Yücal, olarak aratırsanız beni bulursunuz :cherry:
orko fotoğraflar şahaneymiş, çok kıskandım sizi. ne yazık ki haftasonu çalıştığım için ben dahil olamıyorum.
hazirandan sonra eğer buluşma olursa, ona dahil olup sizle tanışmak isterim.
bir de arkadaşlar, benim de krom kaplama yaptırmam gerekiyor egzos'a. maslakta yapan yer biliyor musunuz?
bi de sorayım, facebook'da falan gv250 grubunuz var mı arkadaşlaR?

Emrah atla gel valla, hem tanışır hemde grup sürüşü yaparız :cat:
Eee senin gibi adamı kesmez şimdi şehiriçinde dolaşmak, hemde altında 650 cc varken :wiinkk: