Tekrardan merhaba. Forum canli ama gv tarafina olu topragi serpilmis resmen

Kaya abime saygilar whatsapptan olsun canli tel baglantisi olsun hep destek oluyor herkonuda.
Cree daymaker far gv 650 icin uygunmudur yada zenon far h4 taktiran varmi hic merak ediyorum??
Ayrica fairing degistiricem
http://m.aliexpress.com/item/326764....7.MMZyOZ&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
deniz övgün için teşekkür ederim 3 haftalık seyhatte oldugum için yazamadım yaz oldugundan dır sanırım eski yazan arkadaşlar gezilerle meşgul olunca formda böyle oluyor burda telimi açıkca yazıyorum arkadaşlar çekinmeden arayabilirler seyir halinde olunca cevap veremesemde müsait olunca geri dönerim(bu arada bir kendini bilmez arkadaşım geç cevap yazdım diye sinirlenmiş agzını bozmuş onu ayrı tutuyor aynı agızla cevabını da veriyorum ) böyle istisnai durumlar oldugu halde moralimi bozmamaya çalışıyorum.
Tercübeli arkadaŞLARIN mümkünse soruları cevaplamasını ayrıca rica ediyorum.hatta cevap yazarken başından gecen olayıda kısaca aktarması bilğinin dogrulugunu saglaması saoruyu soran arkadaşların ona göre itibar etmesi gerekir diye düşünüyorum.
EFI Mİ KARBÜRATÖR LÜMÜ
arkadaşlar malesef EFI konusunda bir çok markada oldugu gibi servis ve usta olarak alt yapı hazır değil.efı için bilğisayar programı ve anlayan eleman olmadıgından basıt bir arızada motorlarımız yatıyor ve bizi motordan sogutuyor.
Bu konuda en acı tercübeyi bir avukat arkadaşımız yaşadı ve artık motorcu değil.malesef.
KARBÜRATÖRLÜ şu anda her markada en iyi makinalardır en kötü en yamyam usta bile anlar ve tamir eder.parça sıkıntısı yok her türlü parça bulunuyor veya getirtiliyor.
aradaki fark 5 beygir.tek fark o .sorarım enjeksiyonlu diyenler 75 beygiri dehledinizde geriye 5 mi kaldı?
KORUMA DEMİRİ KONUSUNDA
arkadaşlar motoru 2009 senesinde aldım 2007 model ve bu güne kadar kullandım 40.000 km yaptım.Bir çok model koruma demiri denedim.yapan ustalara gittim geldim nerdeyse 12 ayımı bu ugurda harcadım.sonunda krom malzemeyi dantel gibi işliyen bir hemşeri ustayla tanıştım nazım geçtı 250 cc ve 650 cc motorlarımıza bir çok kere değişik şekilleri test ederek. (test konusu 1 güvenlik 2 görünüş 3 agırlık 4 onarım) sonunda karar verip usta kalıpla hakiki krom malzemeden imal etti ve satıyor ancak asıl işi olmadıgından boş zamanlarında yapıyor bende teşvik konusunda yardımcı oluyorum.
bazı arkadaşlar yeni modeller üzerinde duruyor ancak bilesiniz ben onlarıda prototip olarak yapıp taktık kullandık ama sakıncalı görüp yapmadık.
KORMa demiri NASIL OLMALI
neyse uzun yazdım okunmaz bu başluğın altını siz doldurun düşündüğnüzü yazın yazışalım ben cevaplıyayım.
saglıkla keyifle sürün sevdiklerinizi üzmeyin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
far konusuna gelince mercekli olanlar iyi ancak dar açı olunca iyi olmuyor orjinal yansıtıcı iç farlar iyi değil en ekonomik ve en iyi yöntemi
gidip bir traktör farı alıyorsunuz iç farı çıkarıp hyosungun iç farının baglantı yerlerini kesip iç farın arkasına yapıştırıp kaliteli sarıya yakın 6000 kelvin olacak h4 x zenon takıp kullanıyorsunuz takarken far tası içindeki kabloları kenarlara toplarsanız rahatca sıgar geceniz gündüz olur kolay gelsin.