Selamlar herkese,
Uzun süredir sessizden takip ediyorum konuyu.
Kendimi bildim bileli cruiser motor delisiydim, taa ki yaklaşık 6 ay önce GV650 yi keşfedene kadar.
Artık hiç bir cruiser motor güzel gelmiyor. Benim için alternatifsiz bir yeri oldu GV650 nin.
Şimdi benim sıkıntım GV650 nin gücüyle başa çıkıp çıkamayacağımda. Kendime güveniyorum fakat bu motorla hiç birebir haşır neşir olmadığımdan tam emin olamıyorum, zira motoru almaya gönüllü tecrübesiz arkadaşlara yapılan yorumlar, verilen tavsiyeler düşündürüyor insanı.
Uzatmadan ben hemen kendimden bahsedeyim, bir de kendim için tavsiye, öğüt isteyeyim..
26 yaşındayım, Makine mühendisiyim ve makina imalatı yapan bir firmada makine tasarımcısı olarak çalışıyorum. Her ne kadar motosiklet apayrı bir dinamik olsa da, mesleğimin getirdiği birikimin bir kazanç sağlayacağı düşüncesindeyim.
Boy 1.85 , kilo 105.
Yaklaşık bir yıl önce sıfır km bir Mondial 150MCX aldım ve yaklaşık 1000km kullandıktan sonra askerlik sebebiyle sattım. Genelde İstanbul şehir içi kullandım, şehir dışı yalnızca bir kez Bursa ya gidip geldim.
Eğitim olarak da Motorumu almadan önce Yamaha nın eğitimine gitmiştim. GV650 alırken de bu kez Honda nın ileri seviye kurslarına gitmeyi düşünüyorum.
Demem o ki tavsiyeniz ne olur bana, GV650 alıp 100km altı hızlarla sürsem bir süre, motoru tanıdıkça, daha fazla tecrübe edindikçe yükseltsem kendimi de, önce gv250 gibi alt segment alıp sonra onu satıp 650 almaktan daha az masraflı ve daha az sıkıntılı olmaz mı? Yoksa dikkatli kullanılsa bile benim durumumdaki birine göre gerçekten tehlikesi büyük müdür GV650 nin?
Şimdiden yorumlayan cevaplayan herkese teşekkürler. Umarım öyle ya da böyle bir gün GV650 ile aranıza katılırım ben de.