Gv650i kullanıcı adını kullanan Haldun abi. Gv 650 ile ilgili görüştüğüm ilk grup sizdiniz. Bana 12 bin liraya kendi kullandığın motoru satmaya kalkıştın ve param yetmediğinden dolayı başka bir motor aldım. Ve motoru alıp ilk sana geldim. Sen ise aldığım motorun motor bloklarının açıldığını söyleyip bir sürü hortum takarak ayar yapıp normale getirdiğini söyledin. Ancak normale getirdiğin motor komrasöre bindiğinde patlatmazken komprasöre bindiğinde ptlatmaya başladı. Haliyle bende memnnun kalmadım. O zamanlar başkja kulüplere üyetdim ve yanınıza geldiğimde başka kulübe gittiimi duyan garajdaki arkadaşlarınız gelmek isteedi. Bende bağlı olduğum kulüpten onay aamadığımdan dolayı götüremedim. Ve bu bana eksi olarak geri döndü. Anca ben bunlararı konuşmak istemiyorumç Bir insana kullanmış olduğu motordan dolayı şu eksik bu eksik diyip para alıp tamşr ettiğini idda edeceğinize evet bizimde hatalarımız oldu diyip farklı dvranmanız gerklidir.
Motorunu custom yapan ve custom yapmadan önce sizin ile irtibata geçip cumstom yaptıktan sonra farklı gruba girip sırtında patch taşıyan insanı kendisinden göstermek isteyen insana karşı bn değil klüp olarak herkesin karşı çıkacağından eminim...
arkadaşım ben seni hatırlıyamadım ismini yazarsan belki hatırlarım sen benim motorumu almak istedin bende 12 bin dedim de nasıl satmaya kalkıştım ben illa benim motorumu mu al dedim.
Senin motorunla ilgilenmişiz bir sürü hortum takmışız begenmemişsin ne diyim sana keşke ugraşmasaydık vaktime yazık olmuş.
bazen böyle salaklık yapıyoruz işte biz milletin motorunu bozmayı severiz.ne kadar paranı aldık hatırlamıyorum ama hiç kimseyede şu bu eksik luzumsuz luk yapmam eksiğini söylerim ama senin bu yazdıkların teknik yetersizliğinden anlamadıgından dır diye hoş görüyorum.bana istersen özelden yaz kendini hatırlat helalleşmek isterim keske dönüp gelip egsoz neden patlıyor diye sorsaydın.
ben adaşımla takılıyorum konuşuyorum kimseyede hor bakmıyorum herkez hür ve serbest kim orya gitti filanda demiyorum bahsettigin erhan ı severim nereye isterse oraya gider ben bütün 2 tekere gönül vermiş kardeşlerimi ayrı tutmam ve yakınımdaki arkadaşlardan da farklı davranmam bu konuya dışarıdan dahil oldun yanlış anladın ve yanlış sözler sarf ediyorsun su istanbulda en çok tanıdıgım ve bildiğim aynı makinaları koşturdugumuz grup sizin grup sizi bizden ayrı tutmuyorumki.Hep yardımlaşırız.
Ancak yapım itibari ile yabancı kelimelere yama ve hertürlü bagımlılık taşıyan hiyerarşiye alerjim var ama benim alerjim var diye sizleri veya başka motorcuları eleştirmiyorumki herkez nasıl mutlu oluyorsa öyle davranacak.Ben sevmiyorum diye kimseyi zorlıyamam bu konuya açıklık getireyim tekrar.
Kimsenin kalbinin kırılmasını istemem.
burdan yazarken bazen yanlış anlaşılma olabiliyor diyorum
daha öncede yazdıgım gibi biz uçma tahtasıyız uçmayı ögretiriz uçan gider istediği çiçege konar bal yapmak isteyen geri döner ogul vermek isteyen dala konar bu bir misal buda yanlış anlaşılmasın.
TEKRAR YAZIYORUM KİMSENİN ŞAHSINA MOTORUNA GRUBUNA LAFIM YOK KİMSE GÜCENMESİN ADAŞIM BENİ BİLİR ZATEN GÜCENMEZ HERKEZİN TEKERİ SAGLAM BASSIN
BU KONUDA KABAK TADI VERDİ KAPATIYORUM.