Merhaba ustadlar,
Ben eski bir GV 250 kullanicisi olarak GV650 almaya karar verdim. Forumdada bir cok konuda yorumlarim olmustu. Artik GV 650 almanin zamani geldi diye dusunuyorum. Bu bir kac hafta icinde para durumunu ayarlayip begendigim motoru almak istiyorum. Benimle birlikte gelip motoru inceleyebilecek bir ustada ihtiyacim olabilir. Icerenkoyde ikamet ediyorum. Forumu takip ettigim kadariyla Kaya abi Bostanci'da ikamet ediyor.
Tekrardan selam arkadaşlar, geçen hafta itibariyle bende artık bir gv650 kullanıcısı oldum. ismim Can, yaş 29... iş dolayısıyla Konya'da ikamet edeceğim 1 sene kadar, sonra İstanbul'a dönüş... son mesajlarda (benimde yaşadığım bir problem) km sayacındaki bir sorundan bahsedilmişti, hız göstergem ve saatim normal çalışıyor. fakat km sayaçlarım (toplam km ve tripA-B) 3-4 kat fazla kaydediyor. umarım basit bir çözümü vardır, yoksa gösterge komple değişmeli mi?
görkem ben de içerenköyde bayındır hastahanesinin arkasındayım ugrayabilirsin alacagın makınada yardımcı olurum telim 5322124353
can yeni makinan hayırlı olsun göstergesi bu şekilde olan motor sayımız 3 oldu malesef ne yapsak düzeltemedik bunun sebebi yazılımdan kaynaklanıyor ama baya ugraş netice vermedi düzeltemedik.halen ugraşıyoruz .
eyüp söylediklerini araştırdım ama bizim radyatörler bir kaç kanalından çatlama yapıyor bakır yapınca bir şey olmadı ama bakırla bu kadar reaksiyona girecegini sanmıyorum arada laştik baglantılar var ama antifiriz olarak ugun olanı kullanıırsa daha iyi olur daha öncede bu şekilde uygulama yaptık 5 senedir kullanılıyor bir sıkıntı olmadı .hareret göstergesi kolayla kırmızıya çıkmıyor ilave bir gösterge olursa normal çalışmada 90 derce civarlarında seyrediyor trafige girince 115 dereceye kadar çıkıyor fan çalışsa bile trafikte pek etkili olmuyor motorda ise bu sıcaklıkta pek düzenli çalışmıyor bu bakımdan bakır radyatörün daha iyi olacagı kanısındayım.ayrıca radyatör imalatcıları ile bu konuyu konuştum yıllardır arabalarda bu şekilde aleminyum motorlarda bakır radyatör kullanıldıgını hiç bir sıkıntı olmadıgını söylediler antifirizin aleminyum radyatörleri çok çabuk deldiğini de belirtiler