Selam Tayfun abiHerkese merhabalar arkadaşlar. Garaj hakkında bilgisi olan birisi bana ulaşabilrmi lütfen. Ya da Kaya abiyi tanıyan - Engini tanıyan.
Selam Tayfun abiHerkese merhabalar arkadaşlar. Garaj hakkında bilgisi olan birisi bana ulaşabilrmi lütfen. Ya da Kaya abiyi tanıyan - Engini tanıyan.
Merhabalar
Çok uzun zamandır hayalini kurduğum, bir yandan bilinç altında motorun tehlikeleri vardır diye sebepsiz uzak kaldığım ama artık bundan sonra ne olursa olsun alacağım dediğim noktadayım.
Neredeyse tek bir modele odaklandım, bende birçok arkadaş gibi 2. el 10bin TL civarı bakınıyorum. Fakat benim başka bir sıkıntılı huyum genelde birşeyi hep sıfır almak, bu sebeple ilk sorum.
Bu motor Kanuni olduktan sonra üzerindeki marka yazısından başka değişen birşeyleri oldumu.
Bundan önce sadece scooter tecrübesi olan birisinin bu motor ile başetmesi mümkünmü?
Burada bahsedilen kronik depo vb sorunlar yeni modellerde hala devam etmektemi?
Olaki 16bin TL paran var şu motorlarada bak istersen diyeceğiniz neler olabilir, fikir kıyas açısından?
Kolay gelsin...
serdar sagol gecti sükür sen gel bilet bukuruz gelince ararsın beniDostlar neylersiniz görüşmeyeliHalidun abi geçmiş olsun, vertigo filan bunlar ecnebi hastalığı. Çok tutanamaz sende merak etme
Haftaya cumartesi fuara gidelim mi beraber? Bir de bilet bulabilen olursa bana bir tane ayırsın lütfen :rendeer:
yalnız 1-2 parçanın fiyatını kıyasladım yeni site biraz daha pahalı ya da eskisinde fiyatları güncellememişler.
Örnek dijital gösterge eski sitede 469 TL yenisinde 520 TL.
Bu arada benim konjektör değişiyor, daha doğrusu önceki sahibi başka model takmış zaten (aküyü haşladı), biz de orijinale döneceğiz.
Kardeşim ben de çok düşündüm arka lastiği biraz genişletmeyi fakat arka salıncağı deşitirmen gerekli şu anki orjinal salıncak 1 numara büyük lastiği bile kabul etmez bilgine, ayrıca lastikten fırlayan ufak çakıllarda seni ansızın ufak tefek acılara maruz bırakır ve ciddi anlamda mühendis desteğide alman lazım şu anki lastikle yoldaki kabarıkların üzerinden geçince motoru 10 cm 20 cm duruma göre sağa sola zorluyor önlastiğide ona göre güçlendirmen gerekli ve öncatal üzerindeki sürüş ayarının sonderece hassas bişekilde yapman gerekli bu işler elinden geliyorsa veya deneyimli insanları tanıyosan bu işe gir laf arasında ben motoru alınca şöyle yapıcam böyle yapıcam dedim ama şimdi motora atlayıp gezmekten baska bişey aklımdan geçmiyor tabi istanbul gibi büyük biryerde yaşıyorsan ona göre imkanların çok artıyor bu düşüncelerim didime göre yorumluyorum yanlış anlama ve türkiyede bizim motora yapılan modifikasyonlardan sadece bunu beğeniyorum egzozlarmüemmel olmuş bu arkadaşı taktir etmek gerekir . http://img187.imageshack.us/img187/2436/resimfoto016vs9.jpg
http://www.motosiklet.net/forum/etk...13-2012-motosiklet-fuarindan-fotograflar.html burda bütün motor fotoları var erdinçYa Arkadaslar fuara gidip resim çeken arkadaslarım varsa burada paylasabilirmi, giden var gidemeyen var cook makbüle gecer :king:
16.000 TL sıfır için bana göre çok iyi bir fiyat.Sahibindeki ilanlarda bu renk teki GV 65o yi görebilirsin..Arkadaşlar bugün fuara gittim ve GV650 ile ilgili oradan biriyle görüştüm
Fuar için 16 bin dedi ve söylediğine göre fazla motor yokmuş, buna pek inanmadım gerçi ama fiyat nasıl ilk olarak iyimi?
birde turkuaz mavi var elimde dedi bu renk nasıldır acaba ?
Gerçi fuar çok çok iyi değil di ama bazı makinalar insanın aklını başından alıyor doğrusu.