Bu arada lastikleri kaç birim basınçta şişiriyorsunuz? Ben iki lastiği de 32'de şişiriyorum
Sağolsun Serdar bilgilendirdi beni. Servis kitapçığında da yazıyormuş.
Hyosung GV 650 için ön teker her zaman 33 psi, arka teker ise tek kişi için 36, çift kişi için 42 psi.
Selam millet,
Bugün Kore'den sipariş ettiğim, egzoz borularının birleştiği yerin üzerine takılan kapaklar geldi. Benim orjinal egzozda yokmuş, benden sonrakine satarken mahçup olmayayım diye aldım.
Ama bizim Lee kardeş kutuya bir de hediye koymuşKoltuk kısmına örtülen fileli birşey. Korece yazıyor, anlamıyorum ama resimden çıkarttım. Totonuzun terlemesini önlüyor. Serden hocam, adamlara geçen ne biçim laflar ettin ama adamlar bizim totomuzu bile düşünüyor bak :queen::queen::queen:
İki kapaktan bir tanesini yanlış göndermişler. Poşetinin üzerinde doğru parça numarası yaqzıyor ama poşetin içinde başka bir yerin kapağı var. Resim çekip durumu bildirdim. Yanlış olan kapağın parasını geri ödeyeceklerini söylediler. Ayrıca elimdeki yanlış olan kapağı da bana hediye ettiler sağolsunlar, keselerine bin bereket :cat: İstediğiniz kapak stoklara geldiğinde haber veririz, tekrar satın alırsınız dediler. Sanırım o parça hep yanlış paketlenmiş
Adamlar harbi esnaf çıktı beyler. Adama yemek ısmarlayasım geldi