Hyosungsource a ben yarın sipariş vereceğim. Hatta olmazsa Uzay sipariş versin, adam bizi tanısın. Ve pazar payımızı büyütsün.
Teşekkürler...
Daha sonraki maillerde de yazdığın gibi siparişi sen versen de olur. Bizim "biz" olduğumuzu, birlik olduğumuzu bilmesi açısından beni mailde cc kısmına ekleyebilirsin veya daha önceki siparişleri Uzay (
[email protected]) verdi, memnun kalmış diyerek referans gösterebilirsin. Ya da şimdilik biz olayını karıştırmaya da bilirsin tabii...
Ben hediye seçeneğini seçmesini ve fiyatı 90$ falan göstermesini istemiştim. 80$ bile göstermişti sağolsun Lîî
Size hayırlı alışverişler :cat:
Bu arada ben orjinal egzozu takmak isterken bir baktım, iki adet egzoz borusunun birleştiği yerin üzerindeki iki adet kapak yokmuş bende. Onu sipariş vereyim dedim. Sitede yoktu. Lee'ye anlatım durumu, benim için özel sipariş verdi ve yolladı 3 gün içinde tedarik ederek. (Benden 5-6 gün istemişti ama hemen bulmuş). Site üzerinden tıklayarak yapılan bir sipariş olmadığı için kendime ortak aramadım bu siparişte

Yani gizli gizli iş çevirmedim hariniz ola
Tabii ki önce merkezyedekparça ile konuştum telefonda. Bizde yok, sipariş vereceğiz dedi. S&T-Kanuni'ye tel açtım ve yanlarına gittim. Onlar da elimizde yok dedi. Ne kadara gelir dedim o iki parça, 198 TL olarak kendilerinin kullandığı siteden direkt online olarak gösterdiler. Ben de 138'e Lee'den aldım. 60 TL'ye de egzozu değiştiririm, bir de yemek yerim