Arkadaşlar Selam,
Dün çok ilginç birşey oldu. Ören'den Ankara'ya toplamda 660 km'yi istediğim gibi basarak yolda kalmadan geldim :queen: Serden'cim 4000 km'yi ben 2 ayda yapıyorum
Uzun yolla ilgili olarak son bi kaç gözlemimi paylaşayım dedim:
1. Eğer tek çıkıyorsanız arka yayların sertliği 2 de daha konforlu. Kilom 90, çantam da 10-15 kg. filandır. Benimkileri en son Halidun abinin dükkandan 1'den 3'e çıkartmıştık, bana biraz sert geldi.
2. Kesinlikle Kappa'nın rulo çantasını öneriyorum. Selenin arkasına koyunca bel boşluğunu süper alıp güzel bir bel dayamasıyla rahat rahat yol yapıyorsunuz.
3. Orjinal koruma demiri, serbest yolda 1.80 lik bir adam için uzun yol ayaklığı olarak gayet başarılı. Özellikle bacakların iç kısımları bir süre sonra baskıdan rahatsız olunca topukları borunun içine sokup bacakları açıp dinlendirebiliyorsunuz.
4. Ortalama hız 130-160 gibiyken alet 5.4 lt/km yakıyor.
5. Alet gayet keyifli ve insanı hız yapmaya itiyor. Yavaş ve daha güvenli gitmek için tek başına yola çıkmamak lazım.
Açılır kasklarla ilgili olarak da bende Shoei Multitech var. Konuşmak ve hava almak için süper oluyor. Vizör açmak gibi değil, ciddi rahatlatıyor :cat: