Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar ben gv 650 almayı düşünüyorum fakat kafamda 1 tane soru işareti var. gv650 den chooper sesi cıkıyomu. yanı harley gıbı sılındırlerın sesını alabılıyomusunuz. ben youtube da baktım sankı race motor gıbı ses cıkıyo. imkanınız varsa bir tane video yukleyebilirmisiniz.iyi günler dilerim
sesi duymak istiyorsan önceki sahifelerde ledo lakablı arkadaşımızın videoları olacak susturucu değişimi ile istedeğin sesi elde edebilirsin almak istersen tavsiye ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
bu gün uzay ziyeretime geldi ve meşhur startör konjoktör ölçümlerini yaptık ve uzay ın bulduğu servis linkinden kitapcığı indirip degerleri ona göre kontrol ettik ve bizim konjoktörler saglam bu degerlere göre tek şey hariç rölantide 13.5 v olması lazım bu dogru
ancak 5000 rpm de 15 v deger olabilir diyor bu bizim motorlarda 12.8 düşüyor ve yüksek devirde deşarj oluyor rölantide şarj oluyor ama motorumuzun şarzı bitmiyor ilginç bir durum