Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende anlayamadım ağbi üst tepe sensöründedir dediler ama ne işe yaradığını bulamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 PM ----------

valla ben okadar eski bir motor ustalığım yok ilk motorum zealsun 150 oldu 6 ay bindim sonra gv 650 aldım birde mersindeki şu ahmet ustanın numarasını verebilirseniz iyi olur birde ona danışayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 PM ----------

ama gerçektende güzel tercih yapmışım gv 650 bam başka bir motorsiklet herkesin gözü üzerinde

nurierdem,bir sayfa gerideki yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim. Ahmet usta tabir ettiğiniz usta değil,motosiklet bayisi ve yetkili servisin sahibidir. Viceroyun selamı var derseniz ayrıca ilgilenecektir. :)

Arkadaşlar başıma neler geldi neler öğrendim bir bilseniz neyse hala yollardayım şu an 1300km oldu nete fazla giremiyom motoru satmayı düşünmüyorum çileden çıkmıştım bi ara emraha ayrıca slm :p ayrıca izmire gelicem izmirli arkadaşlara duyrulur tanışmak için fırsat olur herkese selam 72 hp doğru tork canavarı değil ama shadow solda sıfır hemde o yükle resimleri koyarım yol bitince

merakla bekliyoruz fotoğrafları murat bey..izmir'e hangi tarih gibi gelmeyi planlıyorsunuz??

Resimleri ve yorumları bekliyoruz :)
Arkadaşlar mersin servisine çay içmeye uğradım,konjektör arızası mersinde bir gv650 de gerçekleşmiş. Elektrik aksamını bir üçgen gibi düşünürsek akü,konjektör ve statör bu üçgeni oluşturuyor. Statördeki sarım sayısı ve tel kalınlığıyla orantılı bir teknik arıza evdeki sigorta misali konjektörü götürüyor. Sıfırını da taksak,bmw f650 konjektörüde taksak herhangi bir anda statöründe sorun varsa konjektörü yeniden götürecektir. Burada çözüm olarak işçilik dahil 200 ytl den dl650 suzuki statörü takılarak sorun kökten çözülmüştür. Geleceğe süpriz bırakılmamıştır. Malum zaten bizim motor sv650 ve dl650 suzuki ile hemen hemen aynı. Bilgilerinize.. :bounce:

Son düzenleme:
Resimleri ve yorumları bekliyoruz :)
Arkadaşlar mersin servisine çay içmeye uğradım,konjektör arızası mersinde bir gv650 de gerçekleşmiş. Elektrik aksamını bir üçgen gibi düşünürsek akü,konjektör ve statör bu üçgeni oluşturuyor. Statördeki sarım sayısı ve tel kalınlığıyla orantılı bir teknik arıza evdeki sigorta misali konjektörü götürüyor. Sıfırını da taksak,bmw f650 konjektörüde taksak herhangi bir anda statöründe sorun varsa konjektörü yeniden götürecektir. Burada çözüm olarak işçilik dahil 200 ytl den dl650 suzuki statörü takılarak sorun kökten çözülmüştür. Geleceğe süpriz bırakılmamıştır. Malum zaten bizim motor sv650 ve dl650 suzuki ile hemen hemen aynı. Bilgilerinize.. :bounce:

çok önemli bir paylaşım olmuş:cat: siz bu değişim yaptınız herhalde bu konuda bize yardımcı olursanız sevinirim.Statör konusunu dikkate alacağım şuan bilgim yok ne işe yaradığını tam bilmiyorum araştırılıp gereken neyse yapılması lazım...Teşekkürler...

Son düzenleme:
Benim gv de bir sorun olmadığından birşey yapmadım,ustamla konuştuklarım ve onun başka bir gv650 üzerindeki çalışmasından yola çıkarak açıklamaları yazdım. Anormal para tutan bir durum değil açıkçası ama kimsenin bu sorunu yaşamaması dileğiyle. :cat:

Benim gv de bir sorun olmadığından birşey yapmadım,ustamla konuştuklarım ve onun başka bir gv650 üzerindeki çalışmasından yola çıkarak açıklamaları yazdım. Anormal para tutan bir durum değil açıkçası ama kimsenin bu sorunu yaşamaması dileğiyle. :cat:

anladım abi inş. daha fazla duymayız bu konuyla ilgili bir sorun.Bende motoru cilaladım parlattım.Emok festivaline hazırız.Cuma günü gene yola çıkıyorum.Bu arada motor 11000 km yi devirdi.Saygılar...

demek o kadar konjektör için kafa yorduk ama durum başka imiş.serden abi açıklamaların için çok teşekkürler..

emrahım kardeşim.allah daha nice kmleri kazasız belasız nasip eder inşllah.hem de hepimize..fotoları bekliyoruz..yolun açık olsun şimdidenn..

murat da istanbulda sv 650 nin konjektörünü takmış şu anda gayet iyiyimiş.

selam nabersiniz,iyisiniz umarım,görüşmek üzere herkesi öptüm.. :wiinkk::cat:

Hocam hayırlı yolculuklar. Dönüşünde resimleri paylaşırız artık. Bu motosikletin hakkını en çok verenlerdensin aramızda. :bounce:

Merhabalar Emoktan yeni geldim toplu sürüş bir harikaydı...Gazı köklemeden GV650 de 225km/h ile en yüksek süratimi yapmış bulundum.Her uzun yol yapışımda biraz daha keyifleniyorum bu motordan.Festival alanında da ilgi odağı oldu:pGezi başlığında fotoğrafları birazdan ekleyeceğim...
Saygılar...

selam millet.emrah hoşgeldin.resimleri bekliyoruz.öptüm..

haluk abi yolun açık olsun.resimleri bekliyoruz.sağlıcakla git gel inşallah..

MoB

Slm
ben tarz olarak bu motoru çok sevdim ve genelde uzun yol yapan biriyim
230 km yazlık ne kadar uzun sayılır bilmiyorum. :)
2. elde 8 bin den 11 bine bir çok motor var. Km si ne kadar olanı makul ve alınabilir
ve 2006 model sonrası acaba 2009a kadar motorların farklılıkları oldumu.
Bazı şeyler iyileştirilmiş olabilirmi ona göre uzun süre kullanmak için alacağımdan kafamda soru işaretleri kalmasın istiyorum. Sayfayıda okuyorum bayağı yazılmış ve çok güzel bilgiler var
Teşekkürler herkese...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar