Arkadaşlar Aralığın 10u 11i gibi ya hyosung gv 650 alacağım ya da downtown 300i bütçem 8200-8300 en fazla eğer varsa satan arkadaşınız falan ulaşsın lakin biraz zaman var ama yazayım dedim.
ikinci elde bu rakama alacağın GV 650 var sahibinden.com da ama alırsan mutlu olurmusun sanmıyorum..biri si 8000 km de olduğunu söylemiş ki önceki sahiplerinden biri sevdiğim bir kardeşim hatta üzerinde ki koltuğu ben yaptırtmıştım..o zaman aldığında 20.000 km deydi..sattığın da ise 24.000 km gösteriyordu..nasıl olduysa şimdi 8000 km de satışa çıkmış..muhtemelen şuan ki sahibi de bu durumu bilmiyordur zira daha önce ki satış ilanında 4500 km diyordu..kısaca arkadaşların dediği gibi o rakamlara alabileceğin makineler seni üzer...ya biraz daha sabıret para nı topla düzgün bir GV 650 al yada elindeki bütceye göre başka bir marka ve model seç..Satılıklar içersinde GV 650 olarak alınabilecek temizlikte ki motorlar aksesuar durumuna da bağlı olarak 12.000 tl den başlıyor..lastik dir kayış dır..ıvırzıvır masrafları göze alırım dersen daha uygun fiyatlarada var elbet..