Hyosung S&T Kanuni Hyosung Rx125SM paylaşımları...

Noldu bu arkadaşlara sesleri çıkmıyor hiç?

artık rodaj bitmiştir. paylaşmaya değer birikim de olmuştur..

Evet ya biraz bilgi verse kullanan arkadaşlar iyi olur.Az da olsa kafalarında fikirler oluşmaya başlamıştır

bpv

ben sattım valla arkadaşlar , bi alan arkadaş daha vardı umarım o size yardımcı olur

bpv

mevsim itibariyle 2. vasıta durumuna düşücekti, ayrıca meraklı olan bir bayan arkadaşım vardı rica etti bende ona sattım, yoksa herhangi bir sorun ya da kaza sebebiyle değil yanlış anlaşılma olmasın, zaten bende 40 km falan öle bişi kullanmıştım, yani sıfır motor verdik gibi bişey oldu :)

Elbette gereksiz bir soru fakat bu motorun max süratinden bahsedebilecek bi arkadaş varmı yaklaşık 60 gün sonra motor alacağım şu aklımda honda dylan var fakat buda çok ilgimi çeken bir motor

eylül ayında ilk posta olarak, 10 adet siyah getireceklerini söylediler.
1 adet ayırttım. kısmetse ilk kullananlardan olacağım.
fiyatı 5500 ytl. + plaka / ruhsat.

bahtsız deve Kıldiken...:pnoldu senin xrteyetzart zurt Kanuni oldu hadi gözün aydın...olm git duş al neye dokunsan şer geliyo...yarında tchıbo iflas eder...:queen:

hani ayırtmıştın keko...nerde hani...sallama Kıldiken din kardeşiyiz...:queen:

Bende bu rx 125 e kafayı taktım.Amacım işe gidip gelirken trafik sıkışıklıklarında kaldırımlardan hoplayıp zıplamak.Ehh arada birde şileye felan kaçarız macera için:)nede olsa cross motor.
Kullanan arkadaşlara soruyorum..bu tür kullanıma uygunmudur bu motor acaba.Dediğim gibi daha çok şehir içi hoplayıp zıplamalar için.?
Saygılar.

kesinlikle uygundur.. supermotoların amacı odur zaten.. şehir ortamında hoplangaçlı zıplangaçlı gezmek için ideallerdir!

bu motor yaktı beniya cok hoşuma gitti sankı benım scooter motor yerıne Hyosung Rx125SM varmıs gıbı gelıyor su askere gidip gelsemde guzel motor alsam dahas ıyı lerı cıkarya ama bu motor cok hosuma gıttı on teker ve daha aşşada olusu...

fuarda bu motora bindim sonra inip karion a bindim
karion cok daha kaliteliydi
buarada yeni karionlar geldi (st) boylari cok daha iyi ve
soch degil doch motor daha performanslı malzeme daha iyi gibi

125sm nin kalitesini ise begenmedim biraz hayallerim yıkıldı diyebilirim
daha once dusundugum karion suan daha iyibir motor gozumun onunde...

stkanuni.jpg
Şirketimizin mensubu olduğu Kuralkan Holding ve bağlı şirketleri 22 yıldır motosiklet sektöründe faaliyette bulunan ve bu güne kadar MZ, Kanuni MZ, Kanuni ve S&T Kanuni markalarını ülkemize kazandırmış sektör içerisinde son derece saygın, ilkeli bir duruş sergileyen, büyük ve köklü bir topluluktur.

Malumunuz olduğu üzere şirketimiz, S&T Motors Co.Ltd.Şti. ile imzalamış olduğu 14 Aralık 2007 tarihli Distribütörlük Anlaşması gereğince Hyosung ve S&T Kanuni marka motosikletlerin Türkiye Distribütörü olarak atanmış olup, şirketimiz şimdilik Güney Kore’den S&T Kanuni markalı motosikletleri ithal etmekte ve motorseverlerin beğenisine sunmakta ve S&T Kanuni markalı motosikletlerin garanti hizmetlerini, servis ve yedek parça temin hizmetlerini sunmaktadır.

Ancak, internet forumlarında, şirketimize gönderilen mailler ve açılan telefonlarda Hyosung marka motosiklet almış tüketicilerin bu motorlara ilişkin garanti hizmetine, servis ve yedek parça teminine yönelik şirketimizin getireceği çözüm sorulmakta ve bu hususun netleştirilmesi istenmektedir.

Hyosung marka motorların şirketimizden önceki distribütörü Global Motor’un üretici S&T Motors’un markası olan Hyosung markasını kendi adına Türkiye’de tescil ettirmesi sebebi ile S&T Motors tarafından Global Motor aleyhine açılmış Markanın Hükümsüzlüğü Davası sonuçlanıncaya kadar istediğimiz halde Hyosung marka motosikletlere garanti hizmeti verememekteyiz.

Şirketimizin motorseverlerin sıkıntılarının giderilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf etmekte olduğunun bilinmesini ve şirketimizin sebep olmadığı bu süreçten dolayı şirketimizi anlayışla karşılayacağınızı umar, hiçbir sıkıntının yaşanmayacağı günlerin yakın olduğu duygu ve düşüncesi ile saygılar sunarız.

Kuralkan Motorlu Araçlar
Üretim San ve Dış Tic.A.Ş.

Kuralkan Motorlu Araçlar tarafından yapılan kamuoyu duyurusudur.

Hyocuların dikkatine.........................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar