Gültekin;855559' Alıntı:
hayırlı olsun
bpv :rendeer:
kazasız belasız, güle güle kullan
Arı'yı.
iyi-kötü tüm izlenimlerini, aktarırsan, çok makbule geçecek.
motoru almışsın. topik artık senin.

ister es, ister gürle.

ama herşeyi mutlaka yaz lütfen. :wiinkk:
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
şu an daha 36 km oldu , söyleyebileceğim şeyler rahat oturma pozisyonu ve konforlu sele, rodajda olmasına ve fazla zorlamamama rağmen cc ye göre daha yüksek verim gösteren motor ve bundan önceki motorumun rodajına göre daha düşük vibrasyon oldu(bundan önce gt250r vardı), hatta nerdeyse hiç rahatsız etmedi diyebilirim. Sanırım bu DOHC motor olmasıyla ilgili bir durum.
Arabaların arkasına o büyük heybetiyle gelip tepeden bakmak cidden çok keyifli, özellikle akşam farın aydınlatması çok hoşuma gitti. Artık yüksek konumundan mı bilmiyorum muhteşem bir aydınlatması var cidden. Aydınlatma dan bahsederken digital kadran ışıklandırmasındaki renk kesinlikle çok şık olmuş, seçenek verselerdi muhtemelen çoğu kişi o rengi seçerdi, yukarıdaki fotolarda kadran fotosu da olacaktı sanırım..
Amortisör sistemini de özellikle kasislerden geçerken daha detaylı anlama imkanım oldu. Çok rahat ve darbeyi çok hızlı emiyor. 50 60 la kasislerden geçiyorum inanın çizgimden hiç sapmıyorum. Hatta düz yolda giderken motorun üstünde ayağa kalkıp birazcık motoru yaylandırırsanız ne sölemek istediğimi daha iyi anlıyor insan.

Son olarak ta hyo nun başka 125 lik modelini kullanmış bir arkadaş motorumu denedi, tek sölediği diğerine göre çok güçlü olduğu ve çok alımlı durduğu. Özellikle zongshen 200 lere falan göre çok güçlü olduğu söyleniyor,ne kadar doğru bilemiyorum çünkü o motoru ben pek bilmiyorum.
Genel kanı olarak dışarda gören insanlar da motora karşı son derece ilgili, abi bu nedir falan diye soranlar da oldu ilk çıkardığım gün.
Bundan evel race kullanıyordum ve insanların bakışları ister istemez dikkat çekiyordu, bu motor da bu konuda onları cidden hiç aratmıyor, jantların parlamasından mı heybetinden mi bilmiyorum baya bi dikkat çekiyor sağda solda ya da park halindeyken.
Profesyonel bir eleştiri henüz yapamıyorum mazur görün, çünkü ben o kadar prof değilim ama zaman geçtikçe paylaşımlarım devam edicektir

İyi forumlar herkese