Ben de bahsettiğin gibi fabrikasyon ise 160cc ye onay veriyorum :

uro::
Fabrikasyon ise mutlaka bir linki vs, vardır. İçindeki parçalar kit olarak satılıyordur ve fiyatı da bellidir. Sen öğrenebildin mi bunları?
Bir de fabrikasyon diyince benim motora uyguladığım BB kit gibidir, aynı centikonun söylediği şekilde. Benim motoru üreten çindeki fabrika da 250cc modelinin yanında 275cc modelini de üretmiş. Ben de onun piston ve silidirini alıp taktım, sorun yaşamadım motor bloğunda. Bu senin bahsettiğin olayı Hyo fabrikası üretmese bile basit bir kittir büyük ihtimalle ve kendini kanıtlamıştır diye düşünüyorum.
Bize paradan haber ver Selim

Bir de buradaki ustalara emanet edip, 200cc yapacaklarını beklemektense yurt dışından bu 160lık kiti
bizzat kendin getirtip bir ustaya taktırmak daha mantıklı bence.
Burada Megelli 125 i ile başına çok talihsiz olaylar gelen bir arkadaşımız var bu mevzuda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Ha buarada bu 160lık kit eski tip bloğa mı yoksa yağ soğutmalı, DOHC olan yeni hyo bloğuna mı uygulanıyor ? Link atarsan çok makbule geçer valla

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
Bir de şuradaki
@dowensy kullanıcısının yazdıklarını okuyunca BB için birkaç kez daha düşünmek gerektiğini farkettim. Adamın motor RX125 değil, sanırım GT125R ama söyledikleri ve yaşadıkları muhtemel şeyler. 165 yada 200cc yapılan bir motordan verim almak için hakaten iyi uğraşmak gerekebiliyor. Ama subapların çap olarak yada zamanlama olarak yetersiz kalması gibi bir durum olursa, çaresiz kalınabiliyor ne yazıkki.
Link : http://korider.com/index.php?topic=20882.0