hayırlı olsun, fotoları bekleriz
umarım beraber gezmek de kısmet olur, ben mecidiyeköye yakınım ...
tesekkürederim,şuan motoru biraz bakıma çektim,işi bitince rsimlerini eklerim..
mecidiyeköydeymissin bende pangaltındayım iyi olur gezi organizasyonu yaparız beraber...
nerede bakım yaptırıyorsun? hangi parçalar değişecek, fiyatları nedir? ben eskiden kanuni servisi olan bir yere gidiyordum, bizim motoru pek bilmiyorlardı, yeni kanuni'nin getirdikleriyle motorlar aynı mı farklı mı telaşına düşmüşlerdi, parçaları sipariş vereceklerdi, bende kalsın dedim, yurt dışından daha ucuza sipariş etmiştim, kore'den geldi parçalar![]()
boya silinince süper bir görüntü ortaya çıkmış, boyası çok adi duruyor bendedeğiştirmeyi düşünüyordum ...
evet bizim konunun takipçisi pek yok, uzun yol yapıp fotoları koyarsak o zaman popüler olmaya başlar, benim iş güç bu ara yoğun ama tüm bayram müsaitim, sizde müsait olursanız forumdan diğer arkadaşlarla bir organizasyon yapalım, bir iki gece çadırda kalmalı falan da olabilir, çanakkale, bozca ada, erdek, ayvalık gibi .. ya da kıyıköy, kerpe gibi deniz ağırlıklı günübirlik bir gezi de olabilir ...
bayramda bir günü ayırmak lazımdişli olayını araştırdın mı acaba? nasıl bir değişim bekliyorsun o işten?
buarada evet bayramda birgün bende ayırmak istiyorum,birgünde olsa araziye çıkmak lazım keyifli olur.