Gittim, gördüm, arkama bakarak döndüm.
Bi arkadaşımla beraber gittik. ben pek anlamadığım için arkadaşımın gözlemlerini ileteyim.
1- Dış görünüş mükemmel. nerdeyse hiç cizik bile yok.
2- Rodaj hiç yapmamış (Sahibinin söylediği)
3- Arka dişli okadar aşınmış ki neredeyse sivrileşmiş. (nasıl 150 km de oluyor anlamadık)
4- Km sayacının kablosu okadar sallanıyorki dağlara çıktık diyor motor korumanın içi çalı çırpı dolmuş onunda kopması gerekirdi
5- Ön amortisörün dibine kadar inmiş ( keçeden belli imiş)
bunların hepsi değiştirilebilir. sıkıntı yok. ama 150 km değil.
amaaaaaaaaa
arkadaş motoru bi kullandı. ya dedi bunun motorda bi ses var sanki motor içinde kol çarpması var. dedi ve bi tamirciye gittik giderken motor kalkışta sanki 3. viteste kalkıyormuş gibi oluyor neyse tamircide aynısını söyledi ve 5 km gitse motor kitler. 300 tl harcadım eğed bu arkadaşın bundan haberi varsa hakkımı helal etmiyorum.
artık ikinci el motor almam. Ankara'nın bağları da büklüm büklüm yolları ...
Çok sağol. O senmiydin bana; Adapazarı nda biri aradı kapora bırakacaktı ama bırakmadı demişti.geçmiş olsun kardeşimben o motor için bir ara kaparo bile yatırmayı düşünmüştüm Allah korumuş beni valla... zaten bu ankaralılar beni kıllandırıyor doğru dürüst adam gerçekten az ankarada, çoğunda bi üçkağıtçılık var... ben en iyisi motorumu hiç satmayayım nerde bulcam böyle temizini daha valla ne şerefsizler varmış arkadaş
...(bu arada her ankaralı alınmasın, dürüst insana lafımız yok ama böyle yalancı şerefsizlerin de Allah belasını versin)
Aman Hocam Ankara' lılıkla alakası yok. Aslında tanıştığımız kişi iyi birine benziyordu acaba birinin gazına mı geldi diye düşünüyorum.
Bi arkadaşımla beraber gittik. ben pek anlamadığım için arkadaşımın gözlemlerini ileteyim.
1- Dış görünüş mükemmel. nerdeyse hiç cizik bile yok.
2- Rodaj hiç yapmamış (Sahibinin söylediği)
3- Arka dişli okadar aşınmış ki neredeyse sivrileşmiş. (nasıl 150 km de oluyor anlamadık)
4- Km sayacının kablosu okadar sallanıyorki dağlara çıktık diyor motor korumanın içi çalı çırpı dolmuş onunda kopması gerekirdi
5- Ön amortisörün dibine kadar inmiş ( keçeden belli imiş)
bunların hepsi değiştirilebilir. sıkıntı yok. ama 150 km değil.
amaaaaaaaaa
arkadaş motoru bi kullandı. ya dedi bunun motorda bi ses var sanki motor içinde kol çarpması var. dedi ve bi tamirciye gittik giderken motor kalkışta sanki 3. viteste kalkıyormuş gibi oluyor neyse tamircide aynısını söyledi ve 5 km gitse motor kitler. 300 tl harcadım eğed bu arkadaşın bundan haberi varsa hakkımı helal etmiyorum.
artık ikinci el motor almam. Ankara'nın bağları da büklüm büklüm yolları ...
neler olmuş vay arkadaş. bak bi şey söyleyeceğim ben motoru 4800 tlye aldım bayiden sıfır. bütçe ne kadardı bilemem ama yeni rt125d ler de gelmiş haberin olsun.
benim boyum kısa aslında, rt 125 tam bana göreydi![]()
nezaman aldın motoru aceba?neler olmuş vay arkadaş. bak bi şey söyleyeceğim ben motoru 4800 tlye aldım bayiden sıfır. bütçe ne kadardı bilemem ama yeni rt125d ler de gelmiş haberin olsun.
nezaman aldın motoru aceba? Yakın zamanda aldısan nerden aldığını yazarmısın. RT125 ler hoşuma gidiyor ama hem fiyat fazla hemde ileride lastik değiştircen zamanneler olmuş vay arkadaş. bak bi şey söyleyeceğim ben motoru 4800 tlye aldım bayiden sıfır. bütçe ne kadardı bilemem ama yeni rt125d ler de gelmiş haberin olsun.