Bu sayfayı yeni görüyorum.Bazı bilgiler kanaatimce eksik ve yanlış.Öncelikle kuralkan.net vede merkez yedek parçadan parça fiyatlarına bakabilirsiniz.
http://merkezyedekparca.com/agrup.asp?cesid=20&altid=82&p=HYOSUNG | RT 125 - RX 125
Bunun dışındada piyasada veya sahinbinden.com da parça bulunabiliyor.Motorun hiçbir arızası yok.Kronik problem denebilecek boş vites sorunuda sorundan sayılmaz.Benim eski Gv 250 de dahi vardı.Bizim Rt de vites sorunu hiç olmadı şansımıza
Lastik fiyatı doğru.Ama ben Rx me ağustos ayında Michelin lastikleri 500 tl ye almıştım.Xt 660 için arkadaşım 1000 tl ödedi lastiğe yakın zamanda.Bu motora ve lastik türüne ve tabiki kalitesine göre değişir arkadaşlar.
Motor 12 beygir.Son hız 125 dir.Doch motor bloğu 125 cc motora göre oldukça büyüktür.Bu hava soğutmalı bir motor için çok ısınma konusunda artıdır.Uzun yol yapmaz bu motor diyenlere youtube'ta funtay34 kullanıcı adım ile videoları izleyebilirler.Bir kaç gezide forumda gezi kısmında mevcut.Bu motoru düşünenler Ybr Cbf ile kıyaslamasınlar bence dostlar.Bu motor bir oyuncak bir eğlence dünyası gidemediği yer yok.Bunu laf olsun diye demiyorum gerçek

Eğlence istiyorsan macera istiyorsan dikkat çeksin istiyorsan düşünme al.Servislik ustalık işin zaten olmuyor motorun temizse.Biz bu zamana kadar sadece buji,yağ-yağ filtresi,hava filtresi,zincir ve dişli takımı ve balata değişimi dışında hiçbirşey yapmadık motora.Bu anlattığım şeylerin çoğunu hatta istenirsen hepsini kişi kendi yapabilir.Motor bozulduğu zamanda gidersin bir servise yaparlar.Dediğim gibi bir arıza yaşamadığımız için ihtiyacımız olmadı şimdiye kadar.Ama tabiki Honda kadar her yerde parçalar servisler kaynamıyor

Bunun dışında diğer konu başlıklarındada paylaştığım gibi bu motorun sıfırın tavsiye etmem dostlar.Çükü motorun 2. el piyasası çok yavaş ve durgun.Alan zaten kolay satmıyor.Sıfır 6800 den satılırken 2,eller 3500 e kadar düşüyor ayrıca.Tabi bu benim fikrim dileyen dilediğini gider alır.Bu fiyata bu kadar detayı verebilecek bence başka motor yok.Marka fanatiği gibi anlaşılmak istemem bu arada sadece 3 tane Hyosung motorum oldu diyebilirim Gv 250 Xrx 125 ve Rt 125.Gv 250 ve Xrx 125 Sm'mi sattım.Gt 250 almayı düşünüyordum ama fikrimi değiştirerek Honda Cbf 600 almaya karar verdim.Rt'yi de satıyoruz ve anlayacağınız yakında Hyosung'u terk ediyoruz:mrgreen:Ama maddi durumum müsait olsa kenarda eğlence için ve ekonomi için kesinlikle tutardım bu motoru.Umarım faydalı olabilecek birşeyler yazabilmişimdir dostlar:king: