- Konu Yazar
İleriye doğru motorsiklet alacağım şimdilik alacağım modeli kafamda belirleme aşamasındayım.Tercihlerim cbr125 ile runner arasında olacaktı ama son zamanlarda nedense acayip bir naked motor tutkusu başladı.Hani bu öyle böyle bir his değil.Cbr olsun, runner olsun güzel hoş geliyordu fakat şimdi bunlardan acayip vazgeçmiş durumdayım.Ne olursa olsun naked olsun diyorum.Model olaraktan da hyosung gt 250 comet çok hoşuma gitti.Fakat bu model yeni başlayan için büyük galiba.Yine böyle gezerken hyosung rt 125 karion(big foot) gördüm.Bu model bayağı bayağı hoşuma gitti.Duruşu, kaldırım dahil heryere çıkma düşüncesi hoş geldi.Bugünden beri araştırıyorum fakat net birşey öğrenebilmiş değilim.İyi diyen de var kötü diyen de.Ben öncelikle viteslide yeni olacağımdan bu motorda olmayan devir göstergesinin eksikliğini yaşar mıyım acaba?Hız kesinlikle amacım değil.Evden okula gitmek ve de ara ara dolaşmak.Açıkcası kıra bayıra da çıkacak değilim ama şehir içinde böyle bir makine kullanılmaz mı dersiniz:silent:Öncelikle bu makineden kullanan arkadaşlar biraz anlatırlarsa memnun olurum:cat: