aslında haklarımızı tam bilmiyoruz, garanti kağıt hemen arkasında yazıyor, aslında ilk arzada makinanızın parasını alabilir yada yenisi ile değiştirebilirsiniz, benim başımdada cep telefonu aldım yerle dertte adamlar bozuk sattı malı geri almadılar, ben de tüketici hakları derneğine gittim malesef onlarda yardım etmedi( o kadar üyelik aydatı alıyorlar yol bile göstermiyorlar.) ben de belediyede bulunan tüketici heyetine başvurdum adamlar geldim için teşekkür bile edceklerdi çünkü vatandaş olarak hakkımızı aramıyoruz, yazın başında başvurmam neticesinde ekime kaldı ama fiş vermemeleride bir yanda işime geldi gidip maliyeyede şikayet ettim burdada aynı ilgi vardı birazda şaşırdım devlet dairelerinde böyle ilgi olmasına 2 gün sonra telefon geldi maliye gerekli işlemi yapmış şimdi ise telefonun iade için bekliyorum, başka bir olayda lenovo bilgisayarım için geldi servise gidip ardarda 3 kez arza vermesinde dolayı paramı iade etmelerini istedim adamlar bir hafta sonra paramı iade ettiler, böyle firmalarda var o yüzden bilgisayar alırken ilk terçihim lenovo dan yana, başıma gelen iki olay birincisi asla ders almıyacak bir firma, diyeri ise köklü ibm firması kendini kötülüyecek hiç bir işe adım atmaz, ilk olaydan sonra artık telefonumu teknosadan aldım bir daha da kolay kolay almam diyer satıcılardan
bence hyosong getiren globol motor böyle bişey yapıyorsa onun tamir etti makinadan da ben şüpeliyim biraz fazla verip kawasaki nija 250 alırım.