Hyosung motor arıyorum!!!!!

Arkadaslar 4-5000 ytl ye GT250 bulabilirmiyim
Yardımcı olursanız sevinirim
Honda CBR alıcaktım ama boyum 1.85 üstünde nası dururum bilmiyorum ya o benim altımda???:mrgreen:

Yardımlarınız için şimdiden cok saolun

tesekürler ama bu bayileri nerden bulcam ben yaaa:pr: bide bu cbr olayı beni cıldırttı bitane repsol alsam nası olur acaba nası durur

ylmzzz saol knka

ben bu motorlara baktım ama dediim gibi nekadar dusebilirki???
benim daha tecrubem yoq oyuzden ucuz bişi arıyorum düşe kalka öğrenmek icin ama racing

Son düzenleme:

red

hocam düse kalka ögreneceksin hemde racing bana pek mantıklı gelmedi altındaki bisiklet degil sonucta bir düstünmü beli dogrulatamassın hem maddi hem fiziki Allah korusun ...:silent:

racing motorların parçaları genelde pahalı olur. düşe kalka öğrenmek istiyorsan commuter tipi (ybr,titan vs) bişey alman daha mantıklı olacaktır kanısındayım. ayrıca yakın zamanda hondanın cbf 150 adında bi modeli çıkacak ona da bi bakabilirsin.:wiinkk:

Hyosung Motor Arayanlara Uyari...!

Arkadaşlar ben 51 yaşında bir motor hastasıyım malesef HYOSUNG GT 250 R yi görünüşüne aldanıp sorup soruşturmadan aldım. Büyük vites problemleri yaşadım, yetkili servisine aynı sebepten dolayı defalarca gittim halledemediler garanti şartlarına göre değiştirilmesi lazım ama onada cepa vermediler ve gözardı ettiler. Bu sıkışık ist. trafiğinde vitesler ısınınca boşa geçmiyor devamlı elinizin debriyajda olması lazım, titremeden dolayı ellerim uyuştu, sonuçta 8 ay uğraşıp yok pahasına satmak zorunda kaldım ve çok zarar ettim. Bu motorla vites sıkışmasından dolayı kaç kez kaza ve tehlike atlattım. Ama sesime ne ithalatçıdan nede bayiden kulak veren olmadı telefonlara bile çıkmadılar.
Malesef iş satana kadardır sonra seni tanımıyorlar. Daha tafsilatlı bilgi için bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz. Bu motor hakkında çok tecrübe edindim istemediğim olayları yaşadım vede nerdeyse motor kullanmaktan nefret edecektim.

değerli motorcu abi,bende 43 yaşında bi motor tutkunu kardeşinim.hyosung konusundaki ilgisizlikden yakınıyorsun.seni anlayabiliyorum.ancak ne yapmak istediğini ve sorunun ne olduğu konusunda doğru insanlara gidip anlattığında sorun mutlaka gideriliyor.senin anlayacağın iyi ustalara gitmemişsin yada sorunu iyi anlatamamış olabilirsin aynı vites sorunu bendede vardı allaha şükür basit bi şekilde motor yağını A kalite bi yağla değiştik sorun bitti.aksarayda tekay (suziki hyosung) servisine git(recep ustaya)anlat sorununu çözsün.motul orjinal yağ koysun motora vites sorunun çözülecektir.şanzumanla(hız dişlileri) motor yağı aynı kutucuktan besleniyor.sıradan motor tamircileri bu ayrıntıyı bilmediklerinden çok sıradan düşük kalite ucuz yağ koyuyorlar sonrada makina o kalitesiz yağın içinde sorun oluşturuyor.değerli motorcu abi,bi takım olumsuzluklar yaşayabiliriz ancak bunu doğrudan markaya indirgememiz çok yanlış olur.hyosung markasının arkasında milyarlarca dolarlık yatırımlar var.bu markaları böyle basit göremeyiz sorun dedüimgibi makinede değil maharetli ustalarda kazasız günler dilerim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar