HYOSUNG marka motor almayı düşünen arkadaşların önemle dikkatine…

asm

Herkesin forumlara mesaj yazmaya,vakit ayırmaya imkanı olmayabilir. Hemen önyargılı yaklaşmayalım.

Konu HFC'de de konuşulmuştu. Kolpa bir konu değil. Yatan motoru serviste gören arkadaşlar varmış. (kaldı ki nerede yatıyorsa gidip görülebilir)

Bende Hyosung kullanıyorum ve şu durumda "aman arıza açmasın" diye nasıl üstüne titriyorum motorun...

2 ay ne demek yahu? Ne 2 ayı, 1 ay bile fazla bu iş için!

Avrupa'dan veya dünyanın dört bir yanından bir parça veya parça grubu kaç günde gelir Allah aşkına ?

Atlarla sefere çıktılarda çölleri mi geçemediler sanki?!

Eski firma 10 yıl süre ile parça tedarik etmek zorundaymış yasaya göre

Yasasını yemişim (tabiri affedin), hakkını almak için mahkemeye başvurupta 5 yıl sonra zaman aşımına uğrayıp hakkını mahkemelerde çürütenler var.

Öyle ağır aksak işleyen bir adalet sisteminde "parça tedarik etmiyor" diye açacağınız dava ne güne sonuçlanır bilemiyorum.

İmajını mimajını,ikinci el değerini hakkaten sallamışım şayetki motor kenarda yatacaksa. Umarım yeni dist. firma parça tedarikinde iyi olur.

Gerçi ülkemizde nedense çoğu firmada " abi gümrüğe takıldı" anlayışı var. Demiyorlarki "stok yapıp hazır parayı bitirmeyelim" diye. Sonrada mal gelecekte gelecek!

Kymco'da da yaşadım parça bekleme olayını ( eğri oturup doğru konuşursak)

Her sektörde bu bekleme olayı var malesef (ama 78 gün adamı deli eder!)

Saçmalık bir sürü. Satarken konuşmak kolay oluyor tabii arıza yapınca işler değişiyor. Yasal işlem sonucunu dört gözle bekliyorum. İnşallah en kısa zaman da motoruna kavuşursun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konuyu açanın başka msjını göremedim ama :)

Arkadaşın motoru hatırladığım kadarı ile Hyosung'un (global) fuara tanıtım amaçlı getirttiği özel bir motordu. Üzerinde Kırmızı beyaz boya kullanılmıştı, Kırmızı ana renk olarak seçilmiş ve üzerine beyazla kalın şerit falan vardı sanırım. Gogıldan tarattım ama bulamadım. HFC de resimleri paylaşılmıştı daha önce. (HFC önceki bilgilerini kaybetmeden önceydi)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun burnundan geldi desene.. insan aldığına pişman olduktan sonra hiç bir anlamı yok ki..

kardeş bilgilendirdiğin için çok sağol bende cbr 125 repsol ümü satıp hyosung 250 almayı düşünüyodum artık düşünmüyorum

......................silindi.....................

Son düzenleme:
öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum zaten yapılması gereken herşeyi yapmışsınız adalet gerekli cezayı ve yaptırımı uygulayacatır. Bu memlekette yasaları ve yönetmellikleri takmayan insanlar var ne yazıkkı

"Büyük Balık Küçük Balığı Yutar" derlerdi ama...
Anlamıyorum; şimdi Hyosung mu büyük Kanuni mi?
Görünüşe göre Kanuni Hyosung'u yutmaya çalışıyor... Hatta bir miktarını ısırmış da çiğniyor gibi... :cyclopsan
Çiğnesin de yutsun bakalım; hazmedip hacet ettiğinde ortaya iyi bir şeyler çıkarır inşallah!

:cat: st "kanuni" dendiginde bile milletin gözü korkuyor ama şmdi tam tersi açlmştır sanırım :p

geçen bnm arkadaşın GT250R ı gördüm dükkanın içinde duruyordu altına gazate koymuş yağ damlatıyor diye :S geçenlerde 600rr 1000RR ve R1 lerle gezmeye gittiğinde zorladı mı ne yaptıysa artık yazık :( hani derler ya ses var görüntü yok,bunlarda görüntü var ses yok

hyosung gt250 comet naked 2007 ye uyumlu farklı dişliyi ucuza nerden temin edebilirim? ya da yurtdışında satan bir site var mı bildiğiniz?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
2008 de açılmıs konuyu hortlatmıssın. Bi ' vay be ' de sana gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar