Hyosung Karion (RT125) [test]

arkadaşlar bu motorun görüntüsüne diyecek yok yalnız 125cc lik bi makine o cüsseye ve o devasa tekeri çevirmeye yetersiz 200cc olsa tamam diyecem
eğer yediklerinizi hemen öğütmek istiyosanız bu motoru kullanmanızı tavsiye ederim:pacayip vibrasyon var.Ben benim motorum çok titrer diye yakınıyodum ama bunun titreşimi ile taş düşürebilirsiniz:mrgreen:kullanan arkadaşlarım pek memnun değil bilginize..

yenilenen motor 15HP güç üretiyor. Üstelik artık yağ soğutmalı.
Dolayısıyla performans olarak bir sorun olmaz, hatta sizi fazlasıyla şaşırtacaktır! :queen:

motorunun yenilendiğini bilmiyodum yağ saoğutmalı olması iyi olmuş o zaman alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun diyelim:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
***ustam benim motor 150 hs mondiall usta benim motorun şanzıman yagı nasıl degişir bilgin varsa yazarsan sevinirim birde resimli olarak koyarsan ...

Evet arkadaşlar yaz geliyor, bu motosiklete sahip arkadaşlar bir yıllık deneyimlerini yazarlarsa ben gibi potansiyel alıcılara çok faydalı olurlar:)
Honda CBF150 ile bunun arasında kaldım açıkçası

arkadaşlar bende rx 125 kullandım ve mükemmel bir makina tanıyanlar bilir cbr 125 i satıp hyo rx 125 alamayı planlıom ve rx le ilk kullanmam da baya bi merdiven tırmandım basamaklar düz yol gibi geliyor özellikle hyo yu destekliyorum

var abi

paket mi yapalim burada mi yersin?

golfy ile msn de konuştuk ta

aslnda ikimiz de begendik, ama bu fiyat fazla gibi. siz ne dusnuyorsunuz?

ayrica bizim indirim konusunda da pek bir bilgi yok.
paketleyipte gönder ister bizat getir tanışmış oluruz şaka 4400 iyibir fiyat alırım ybr 250 9,400 ödemem ve ybr 250 den daha karizmatik

Arkadaşlar başlığı hortlatıyoruz belki ama yok mudur bu cihaz sahibi insan, görüşlerini alalım? Cidden Honda CBF150 ve bunun arasında kalmış durumdayım:silent:

motosiklette ilk dikkat çeken zaten lastikleri sanki traktör lastiğini almıslarda koymuşlar maşallahı var:p herseyiyle cok güzel yorumlar okudum ama uzun yol motoru herzaman daha iyidir diye düşünüyorum :cat: aa belkide 2. elinden alma şansım olursa hiç kaçırmam çünkü cok iyi bi vitesli başlangıcı olur diye düşünüyorum

Karion

Selamlar arkadaşlar,,benim bi sorum olucaktı özelliklede Karionu test etmiş yada tecrübesi olan arkadaşlara,,benim boy 1.60,kilo 48 :salut: ya aslında barışığım bu durumla ama :p konu motor olunca helede enduro hayalin varsa sorun olmaya başlıyo bu boy,,sizce karionu rahat kullanabilirmiyim görüşleriniz nedir acaba ? Çünkü çook hoşuma giden bi motor ve bu benim ilk vitesli motorum olucak,,o açıdanda değerlendirilirse sizce durum nedir ?

Dostum ben bu motorları yerden bayağı yüksek biliyorum.İncelediğim rx125 mesela çok yüksekti.Boy ayarı vardı yanılmıyorsam ama benim iki ayak yere pek değmiyor gibiydi:)(Boy 176)
Gidip üzerine oturarak denemen en faydalısı olur sanırım:cat:

Dostum ben bu motorları yerden bayağı yüksek biliyorum.İncelediğim rx125 mesela çok yüksekti.Boy ayarı vardı yanılmıyorsam ama benim iki ayak yere pek değmiyor gibiydi:)(Boy 176)
Gidip üzerine oturarak denemen en faydalısı olur sanırım:cat:

Rx125, karion'un abisi.. ve aralarında ciddi sele yüksekliği farkı var.. Karion, yani rt 125'in sele yüksekliği çok alçak.. Hatta piyasadaki bir çok scooter'dan bile alçak.. Ben de 1.70'lik boyumla topuklarım yere değerek kullandım yaklaşık 1 yıl kadar..
Distribütörlük karmaşası aşıldıktan sonra 2.motor olarak tekrar almayı düşündüğüm bir motosiklet.. Çünkü çok keyifliydi..:queen:

Teşekkürler arkadşlar..Keşke imkan olsa denemek için ama şuan kıbrıstayım ve en erken haziran 13 TRye dönebilirim :pr: ama İstanbula iner inmez buluyorum abi Hyosung bayiisini atlıyorum Rt 125in üstüne :queen: 1.60 boyla bizim ayağın durumu muallak biraz ama :p neyse bakalım görüşlerinizi beklerim yinede arkadaşlar,,

Abi naaptın Rx125 benim için eyfel kulesi zaten yaa :p bugün bi v-strom'a oturdum yani tattirevalli niyetine :p

Son düzenleme:
Valla ben rx125 ile karion'u kardeş olarak bildiğimden boyları yakındır diye tahmin ediyordum.Kusura bakmayın:)

birbuçuk senedir arazi ağırlıklı kullanıyorum, herşeyinden çok memnunum. Memnunluğum da beklentimden kaynaklanyor. Hız merakınız yoksa, dağ-taş dolaşmak istiyorsanız oldukça iyi. Boyum1.77, 90 kiloyum, sele alçak ama aşırı bir rahatsızlık yaşamadım. Oldukça da sağlam.

birbuçuk senedir arazi ağırlıklı kullanıyorum, herşeyinden çok memnunum. Memnunluğum da beklentimden kaynaklanyor. Hız merakınız yoksa, dağ-taş dolaşmak istiyorsanız oldukça iyi. Boyum1.77, 90 kiloyum, sele alçak ama aşırı bir rahatsızlık yaşamadım. Oldukça da sağlam.

Ben de haziran gibi bu motordan almayı düşünüyorum ve kullanan birisi olarak size bir iki sorum olacak.malum bu aletten fazla yok piyasada ve olabildiğince kullananların görüşünü almaya çalışıyorum. karionda titreşim şiddeti rahatsız edici düzeyde midir.ikincisi yakıt tüketimi aşağı yukarı 100km/lt olarak ne kadardır.bir de kronik bir problemi var mı.

::plus1:: abi aynen mevzu dağ-taş-toprak :queen: boy 1.60 ama huckle kardeşim arka amortisöre bi ayarla yere basarsın diyo :p nasip bakalım inşallah arkadaşlar..

Ben de haziran gibi bu motordan almayı düşünüyorum ve kullanan birisi olarak size bir iki sorum olacak.malum bu aletten fazla yok piyasada ve olabildiğince kullananların görüşünü almaya çalışıyorum. karionda titreşim şiddeti rahatsız edici düzeyde midir.ikincisi yakıt tüketimi aşağı yukarı 100km/lt olarak ne kadardır.bir de kronik bir problemi var mı.

100 km'ye kadar olması gerektiği kadar rahatsız etmeyen bir titreşim var.
yakıt tüketimi bende 100 km 4 lt kadar yakıyor rodaj tamamlandığında bunun düzeleceği söylendir. Kronik problemlere gelince ilk rodaj aşamasında vitesi boşa alma sorunu yaşarsın ama rodaj yağı değiştiğinde düzeliyor birde yüksek devire çıkarken gazı sanki yemiyor 3 4 saniye sonra gazı yemeye başlıyor ..

::plus1:: abi aynen mevzu dağ-taş-toprak :queen: boy 1.60 ama huckle kardeşim arka amortisöre bi ayarla yere basarsın diyo :p nasip bakalım inşallah arkadaşlar..

O zaman motora mutlaka binip ayarlatmanı ondan sonra karar vermeni tavsiye ederim. Arazide performansı oldukça iyi. Ancak, kros yapamazsın tabi. Kros için biraz ağır. Gaz kesme konusunda (tahtaya mı vurayım bilmiyorum) ben sorun yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar