- Konu Yazar
Arkadaşlar hafta sonu İzmir den Bursa ya Hyo 250R ile gittim. Çok zevkli bir yolculuk oldu. Yanlızdım. Motoru da uzunyolda ilk kez deneme imkanım oldu.İlk 1 saat motor normal bildiğimiz Hyosung du. Akhisar dan sonra bir açıldı ki sormayın. Isındıkça serileşti. O dandik lastik Shinkolar hamur gibi yumuşadı. Bir kez tuğlanın bir kezde uzun ve büyük bir demirin üzerinden geçmek zorunda kaldım,hiç hissetmedim. Virajlarda da şaşılacak derecede yan yatırdım. Süper yol tutuşu vardı. 150-175Km hız aralığında çekirge gibi kıvraktı makina. Bursa ya kadar tek bir araç geç(e)medi beni. Dönüş ise ayrı bir zevkti. En kısa zamanda tekrar uzun yol yapmayı planlıyorum. Gidişte full depo benzin ile 319 Km yol yaptım. Tekrar fulledim 15 Lt aldı. İçinde 2 Lt varmış. Dönüşte ise Bursa da da şehir içi gezi dahil 365Km yaptım ve Saruhanlı da benzin aldım. 15 Lt aldı. Şehir içi agresif kullanmadığım için 40 Km hadar fazla yol yaptım. Toplam 2 depo ile gidip geldim Bursa ya. Yollarda motorcu doluydu. Sellektör yapmaktan elimde tik oldu!