naklov Katılım 4 Ocak 2009 Mesajlar 39 4 Ocak 2009 Konu Yazar #1 slm izmirde gv250 arıyorum acil 3000-4000 arası peşin para ile alcağım ilgilenenler mail atsınlar bana [email protected] :cat:
slm izmirde gv250 arıyorum acil 3000-4000 arası peşin para ile alcağım ilgilenenler mail atsınlar bana [email protected] :cat:
naklov Katılım 4 Ocak 2009 Mesajlar 39 8 Ocak 2009 Konu Yazar #2 arkadaşlar aldım motorumu ankaradan 2006 model gv 250 4400 km de
Ergin Katılım 29 Mar 2005 Mesajlar 1,328 8 Ocak 2009 #4 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu amacına ulaştığı için kilitlenmiştir.Motosikletine kavuşan arkadaşa hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konu amacına ulaştığı için kilitlenmiştir.Motosikletine kavuşan arkadaşa hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın