2008'e kadar olanlar karburatorlu filtrelerden biri tikandiginda krank kesiyormusBen başlıkta belirttiğim motorlardan birisini 2.el olarak almayı düşünüyorum şuanlık GV250 önde , hangi yıl üretilmiş modelini alayım.
2008'e kadar olanlar karburatorlu filtrelerden biri tikandiginda krank kesiyormus
2008 'den 2011 kadar olanlarda daewoo beyin varmis ve sıkıntı cikariyormus
2011 den sonradakilerde s&t beyin kullanilmis ve simdiye kadar sorun cikarmamis
Bunlari topkapidaki bayi soyledi bende modeli belirlenken bu kıstaslara gore hareket ettim
Ama bu motoru uzun sure kullananlar daha iyi bilgi vereceklerdir
o modellere gücüm yetmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
O modellere gücüm yetmez daha çok 2005 2006 2007 ye yetiyor[COLOR="Silver"
[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------[/SIZE]
[/COLOR]çok yardımcı oldun teşekürler bu tür bilgi istiyordum bende[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
[/COLOR]
Bekleyebiliyorsan biraz daha bekle sanirim ocak subat aylarinda fiyatlarda mevsim dolayisiyla dusus olur en azindan km dusuk temiz bir makine alirsin
o modellere gücüm yetmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
O modellere gücüm yetmez daha çok 2005 2006 2007 ye yetiyor[COLOR="Silver"
[SIZE=1]---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------[/SIZE]
[/COLOR]çok yardımcı oldun teşekürler bu tür bilgi istiyordum bende[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
[/COLOR]
Bekleyebiliyorsan biraz daha bekle sanirim ocak subat aylarinda fiyatlarda mevsim dolayisiyla dusus olur en azindan km dusuk temiz bir makine alirsin
söylediğinizi dikkate alacağım