Merhaba arkadaşlar.
Bu foruma ilk mesajım olacak. Yeni konu açmak yerine arkadaşın açtığı konuya yazıyorum; zira sorunum kendisinin yaşadığı ile aynı gibi duruyor...
Yeni bir GV 250 kullanıcısıyım. 2012 model enjeksiyonlu makine. Aldığımdan beri bu ikinci depo fulleyişim. Son tam depo dolumundan sonra 60 km geçti. Drivvo, Fuelio ile takip ediyorum.
Gösterge düzde 2 diş, rampalarda 1 diş civarı gösteriyordu. Bu kadar az göstermesi garip gelse de çok önemsemedim. Rampadan dolayı yanlış ölçüyor falan diye düşünüp benzin almadım. Çünkü depoda hala yeterince benzin olduğuna emindim. Zira bunu biraz sonra anlatacağım olaydan sonra doğrulamış oldum.
Kendim 120 kiloyum. Dün akşam artçım ile birlikte (80 KG) Merter'den Cevizlibağ'a çıkan yan yoldaki rampada motor teklemeye başladı. 3. viteste 4.000 devirden sonra gaz yemiyordu, bazen de yiyor fakat tek silindire düşmüş gibi yapıyordu. Göstergeye baktığımda yine 1 diş gösteriyordu. İkiye alıp 4-6 bin devir arası ufak ufak çıktım.
Cevizlibağ Opet'te depoyu fulleteyim dedim. Sadece 9 litre de fullendi. Demek ki içinde 5 litre daha benzin varmış. Sonrasında ise hiç teklemeden rahatça rampa da çıktık, düzde de bastık. Sorun olmadı.
Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı acaba?