Hyosung GV 650'ye özel egsoz

Benim motorda jet kit var ve acikcasi ozelikle ani gaza asilipta vites degistirdigimde korkunc bir patlama yapiyo arkadan. (Bir gun bir polisten kursun yiyecez ama bakalim:) Bu tip motorlar icin yapilacak en guzel seyi yapmissin zaten. Hava filtresini K&N ile degistirir isen ilerde daha tok ses elde edersin.

Guzel olmus:cat:

ALINTI == METE_HAN dan alıntıdır asagıdakı yazdıgım ...

Ledo Abi gelini süslesende püslesende Porsche görünümlü şahin olacak...helalinden 6000 çalışır makinana. :mrgreen:

Babam'a göstereyim bakalım ne diyecek. Bu tarz istiyordu o da. Ailecek hyosung'lu olacağız kısmetse :) Gv 650r babama , gt 650r bana :)

Sesi müthiş gerçekten. Bu motoru alırsak egzos'u almamak olmaz

Son düzenleme:
Bu da başka bir model.

Bir dostum benim ile bağlantıya geçti ve ona da farklı bir model getirttik.

gv650007jd6.jpg

gv650009tt2.jpg

Hayırlı olsun ledo. Sen memnunsan gerisi hikaye. Şahsi kanaatim:Görüntüsü biraz cılız kalsada, sesi mükemmel:cat:

ledo dostum uzun zamandir motorun icin uygun egzoz ariyordun. Muradina ermissin, goruntu de ses de gayet guzel olmus :cat: Egzozlari aldigin yerin bir internet adresi falan var mi? Ben de uzun zamandir egzoz ariyorum da :)

Benim motorda jet kit var ve acikcasi ozelikle ani gaza asilipta vites degistirdigimde korkunc bir patlama yapiyo arkadan. (Bir gun bir polisten kursun yiyecez ama bakalim:) Bu tip motorlar icin yapilacak en guzel seyi yapmissin zaten. Hava filtresini K&N ile degistirir isen ilerde daha tok ses elde edersin.

Guzel olmus:cat:

Benim motorda da jet kit var fakat bahsettigin olay olmuyor. Bu tur patlamalar genelde orjinal egzozun delinmesi veya performans egzoz vs. takinca olur. Jet kit'inin motorunun konfigurasyonuna (hava filtresi & egzoz vs.) uygun oldugundan emin ol. Her konfigurasyon icin ayri jet kit satiliyor :cat:

Son düzenleme:
73961372tr1.jpg

gv650007jd6.jpg

ikiside mükemmel.Şehir içinde sözde benzin ekonomisi yapayım diye mondial 150 zat aldım eksozu 4 ay erteledim. Fiyat 2 modelde de aynımıydı ledo dostum? :)

gerçketende çok büyük bi fark var arada süper bi ses olmuş sanki ford mustang gibi bi sesi var daha canlı ötüyo... :cat: hayırlı olsun..

ikiside mükemmel.Şehir içinde sözde benzin ekonomisi yapayım diye mondial 150 zat aldım eksozu 4 ay erteledim. Fiyat 2 modelde de aynımıydı ledo dostum? :)[/QUOTE]

Fiyatlar da ufak tefek farklar var. Sen karar verince beni ara, ben gerekeni yaptırtırım.

wauuuww abi baya bir fark var gerçekten,

bugun anladımki eksozun katkısı çok buyuk. bugun aynı motora sahıp hyosung gt250r geldı dukkana arkadasım. orjinal eksozu kullanıyor.. motor sesinden başka bir ses yok :silent:

benim motoru çalıştırdığımız anda üstündeki devil eksozdan çıkan sesi duyunca motorundan daha doğrusu eksozundan soğudu:) en yakın zamanda eksoz alacağını belirtti.

ve gercekten de standartın ustune dağlar kadar bi fark koymuş.. ilk defada gv650 modifiyesi izlemiş oldum sayende tşkler

Eline sağlık, güle güle kullan abi harika olmuş motor görüntü ve ses olarak :queen:

hocam haırlı ugurlu olsun sana azılacak fazla bısey oldugunu dusunmuyorum cunku sen bence elde edecegın en guzel makıneye sahıp olmussun
ben motor alalı 3 ay oluyor yenı basladım bılıncsız bı sekılde gıttım ve mct 250 aldım sornası malum tabı bıraz arastırma ve merak ıle bu veletın hayranı oldum hayattakı en buyuk arzum bı gv650 sahıbı olmak sanırım gercek cooper 600cc den sonra baslıyor....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:39 PM ----------

Evet arkadaşlar benim yeni canavar ve ben.

resimfoto002kr5.jpg

resimfoto003zx4.jpg

resimfoto015kk0.jpg

resimfoto016vs9.jpg

resimfoto020km5.jpg

arkadakı aparat harıka otesı olmus allahım nasıl bır alet bu gercekten mukemmel:salut::salut: sanada yakısmıs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar