- Konu Yazar
Amerikadan getirttiğim yeni egsoz Çarşamba günü takıldı :cherry:
Egsoz Amerikan malı, orada bu motorlar çok tutulunca bazı firmalar sadece bu motora özel egsozlar ve parçalar üretmeye başladı.
Ben de oradaki forumları araştırıp, en uygun olduğunu düşündüğüm firmadan siparişi verdim.
Gümrük problemi yaşamamak için gereken önlemleri aldım ve hakkaten de masamıın üstüne kadar geldi. Tek bir kuruş ek masraf çıkartmadan.
Görüntü çok güzel, kısa ve çift...
Ses için bir şey diyemeyeceğim. Tam anlayamadım :silent: Çünkü sürekli etrafta alarmlar çalıyordu :queen::bounce:
Şaka bir yana müthiş bir ses değişikliği oldu. Bu makina bu ses ile tamamlandı !
Bu arada düşük devirlerde tork yükseldi ki beni en çok sevindiren bu oldu :cat:
Elimde bir jet kit var, henüz uygulamadım. ancak buna gerek kalmaksızın tork eğrisinde çok önemli değişiklikler oldu. Bu motorla ilgili en çok eleştirilen (hatta benim de eleştirdiğim) düşük devirlerde tork sıkıntısı bir anda ortadan yok oldu.
Şimdi artık 3. viteste bile 20 -30 km den vuruntusuz yola devam ediyor
Resimlerin çekildiği alan için kusura bakmayın. arka plan pek güzel değil
r:
Yeni egsozların videosu
[GV]-1390023157442184317&hl=en[/GV]
Standart egsoz ile başlayıp, yenisi ile bitiyor
[GV]-8664003742601401719&hl=en[/GV]
Egsoz Amerikan malı, orada bu motorlar çok tutulunca bazı firmalar sadece bu motora özel egsozlar ve parçalar üretmeye başladı.
Ben de oradaki forumları araştırıp, en uygun olduğunu düşündüğüm firmadan siparişi verdim.
Gümrük problemi yaşamamak için gereken önlemleri aldım ve hakkaten de masamıın üstüne kadar geldi. Tek bir kuruş ek masraf çıkartmadan.
Görüntü çok güzel, kısa ve çift...
Ses için bir şey diyemeyeceğim. Tam anlayamadım :silent: Çünkü sürekli etrafta alarmlar çalıyordu :queen::bounce:
Şaka bir yana müthiş bir ses değişikliği oldu. Bu makina bu ses ile tamamlandı !
Bu arada düşük devirlerde tork yükseldi ki beni en çok sevindiren bu oldu :cat:
Elimde bir jet kit var, henüz uygulamadım. ancak buna gerek kalmaksızın tork eğrisinde çok önemli değişiklikler oldu. Bu motorla ilgili en çok eleştirilen (hatta benim de eleştirdiğim) düşük devirlerde tork sıkıntısı bir anda ortadan yok oldu.
Şimdi artık 3. viteste bile 20 -30 km den vuruntusuz yola devam ediyor
Resimlerin çekildiği alan için kusura bakmayın. arka plan pek güzel değil
Yeni egsozların videosu
[GV]-1390023157442184317&hl=en[/GV]
Standart egsoz ile başlayıp, yenisi ile bitiyor
[GV]-8664003742601401719&hl=en[/GV]