Hyosung GT250R

Arkadaşlar hyosung gt250r yağ ve hava soğutmalı bu bı dezavantaj mı su soğutmalı motorlar arasında? Yani motor şişme yapıyor mu ? bir de bu motorlar 2 zamanlı mı?

Bundan sonra hyosung alırken enjeksiyonlu modelleri mi daha makbuldur?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Su soğutma daha iyidir.GT250r'lerden çok şikayet var.Problem yaşayan insan çok.Artık 2 zamanlı motor kalmadı.Hepsi 4 zamanlı.Honda cbr250r tavsiye ederim.

Su soğutma daha iyidir.GT250r'lerden çok şikayet var.Problem yaşayan insan çok.Artık 2 zamanlı motor kalmadı.Hepsi 4 zamanlı.Honda cbr250r tavsiye ederim.

daha 2 ay önce kaporasını verenler motor alamadı bi durun yahu :mrgreen: işin şakası tabi
gt ye yakından bir bak.fazla cüsseli biri değilsen gözün korkacak zaten .. :queen:

daha 2 ay önce kaporasını verenler motor alamadı bi durun yahu :mrgreen: işin şakası tabi
gt ye yakından bir bak.fazla cüsseli biri değilsen gözün korkacak zaten .. :queen:

ben de 1.90 im iste cbr 125 olmadi yzf125 de butceme uygun dil. Hyosung 2.ele dondum ama aklimda suphe var arkadasimda vardi cok sorun yasadi bilmiorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de 1.90 im iste cbr 125 olmadi yzf125 de butceme uygun dil. Hyosung 2.ele dondum ama aklimda suphe var arkadasimda vardi cok sorun yasadi bilmiorum.

Arkadaşında vardı sorun yaşadı madem niye almak istiyosun bu motoru.Bunlar hepsi aynı fabrikada en ufak parçasına kadar milimi milimine aynı üretiliyo.Sorunsuz motorlara yönelin ki motor zevki burnunuzdan gelmesin.

2 zamanlı motor? Motoru kötülemeden önce bir araştırın. 4 zmanlı 2 silindirli motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
2 zamanlı motor? Motoru kötülemeden önce bir araştırın. 4 zmanlı 2 silindirli motor

2 silindirli olduğunu biliyoruz.Başlığı açan arkadaş 2 zamanlı mı diye sormuş.Heralde 2 silindirli mi diye soracaktı.Bende 2 zamanlı değil 4 zamanlı dedim.Yanlışlık bunun neresinde.

8 aydır sorunsuz kullanıyorum satmayada pek niyetim yok.sorunlu bir motor olsaydı piyasa olarak 250cc lerde lider olmazdı :cat:

Gayet canavar gibi bir motordur kendileri.
Fikir almak istiyorsan kullanan kişilerden al, uzaktan maval okuyanlardan değil.

aman arkadaşlar sorunlu makinalar almayın
ben aldım aldım alacağıma pişman oldum.
motosikletten soğudum resmen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gayet canavar gibi bir motordur kendileri.
Fikir almak istiyorsan kullanan kişilerden al, uzaktan maval okuyanlardan değil.

Zaten arkadaşında varmış.Bir sürü problem yaşadığından bahsediyo.Yakından tanımış zaten motoru :queen:

2 silindirli olduğunu biliyoruz.Başlığı açan arkadaş 2 zamanlı mı diye sormuş.Heralde 2 silindirli mi diye soracaktı.Bende 2 zamanlı değil 4 zamanlı dedim.Yanlışlık bunun neresinde.

Derse yetişmeye çalıştığım için yanlış anlamışım kusura bakmayın.

Herkes sorunlu diye iddaa ediyor bu motoru.. Tamam elbet sorunlar yaşanıyor ama o kadar da kötülemeyin yahu.Ben de sorun yaşadım ama soğumadım niye? Bende mi bir sorun var:silent: Kore malı, çinliler kadar kötü değil, motora eğer bakarsanız sizi üzmez. Yağını zamanında değiştirip, 250 cc muamelesi yaparsanız sıkıntı olmaz. Bana bu fiyata(0 için demiyorum) , bu görsellikte bi motor daha gösterirmisiniz? Yok.. Uygun fiyatlı, nispeten kaliteli , 250 cc lideri bir motosiklettir.

hyosung kullanıyorum. söylenenler tamamen kulaktan dolma iftiralardan ibaret. düzgün kullanmazsan hondayı da çabucak dağıtırsın. sadece düşük kmde "görünenleri" alma.

Zaten arkadaşında varmış.Bir sürü problem yaşadığından bahsediyo.Yakından tanımış zaten motoru :queen:

arkadaşı olarak yazıyorum..

eğer benim gibi yaz kış demeden kullanacaksan , 1 sene içinde 40000 km deviricem diyorsan ve üst sınırlarına kadar zorlayacaksan alma arkadaşım !!!

yok senin gibi kullanırım dersen eğer

-debriyaj ve ayaklık müşürünü iptal et şimdiden yoksa yolda motor stop ettiğinde neden çalışmıyor diye düşünür durursun..

-Yağ değişimini 2500 de bir yap ve castrol veya mobil 15-50 kullan

-bujileri standart CR8E veya CR8IEX kullan ,CR9E diye öneren olur kulak asma..

-arka stop lambası sürekli patlıyor 5-6 tane yedek bulundur

-arka amortisörü asla en sert kademeye getirtme ileride yumuşadığında sertleştirecek kademen kalmaz ve 400 TL amortisör parası vermek zorunda kalırsın..

-çukurlardan uzak dur ön takımların canına okursun

-ve son olarak aracını eşin gibi düşün çünkü 2. bir kişi her zaman sana zarar ..

-Benzin Tüketimi Hakkında
*şehiriçi sakin kullanımda 100 km de 3.5 -3.7 lt yakıt tüketimi
*Şehiriçi agresif kullanımda 100 km de 4.3 lt'e varan yakıt tüketimi
*Şehirler arası 110 km/hz ile 3.4-3.6 yakıt tüketimi (artçı dahil)
*Şehirler arası 150 km/hz ile 4.5 lt yakıt tüketimi.

-Fren Hakkında
*Gidip ucuza alıcam diye kalitesiz balata alma yoksa disklerine yazık olur
*peryodik olarak balatalarını kontrol et bazı balatalarda sorun çıkabiliyor ve erime yamuk olabiliyor bu da frenleme performansını düşürebilir..

aklıma şimdilik gelenler bunlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar