Hyosung GT250r yi değerlendirelim arkadaşlar

herkese mrb yakında bi motor almayı düşünüyorum ve araştırmalarıma devam ederken hyosung'u gördüm süper bi makine ama sıfırı 7.850 ytl bunu alacak param yok ikinci el satan arkadaşlar varmı acaba birde bu motora bu fiyat iyimi özelliklerini www.globalmotor.com.tr adresinden bakabilirsiniz lütfen bana yardıncı olun :pale:

Cok konusuldu bu konu ozellikle ben cok konustum bu konu hakkinda:) siteyi bir arama yapsan kitap basacak kadar bilgi bulursun ;)

Dostum motor 2006 model, zaten daha alan 2 3 kişi. Bırak ikinci eli sıfırını alanı bulursan dua et :p
Evet motor bir 250cc'liğe göre pahalı ancak "CBF 250'nin grenajlısı" şeklinde düşünürseniz aradaki fark 1.500 YTL'ye iniyor. Bazı arkadaşlar 7.300'e bulabildiklerini yazmışlardı böyle de olursa 1.000 YTL olur.

1.000 YTL farka ekstra 9 hp, önler çift disk arka tek disk ve kafa grenajı + yan grenajlar alıyorsunuz.

Param olsa almayı düşünüyordum ben de bu motoru. İkinci motor olarak bunun 650cc olanı ve Kawasaki ER6F arasında düşünüyorum ama :wiinkk:

Son düzenleme:
fARKINDA MISINIZ ARTIK TÜKENDİK.KİMSE BİŞEY YAZMIYO FORUMA.HEP AYNI ŞEYLER KASET GİBİ DÖNÜYO.FUARA KADAR BÖYLE GİDECEK SANIRIM

-CRiminAL-' Alıntı:
fARKINDA MISINIZ ARTIK TÜKENDİK.KİMSE BİŞEY YAZMIYO FORUMA.HEP AYNI ŞEYLER KASET GİBİ DÖNÜYO.FUARA KADAR BÖYLE GİDECEK SANIRIM
haklısın valla, hep aynı şeyler. kısır döngüdeyiz resmen. şu fuar bir gelsede...
aslında bence tek gün yetmeyecek fuar için. ben şahsen bir gün arayla iki kere gitmeyi düşünüyorum. çünkü ilk gün her markanın bilgilerini almak sonra bunları sakin kafayla değerlendirmek istiyorum.

hyosung gt250r için ben de kararsızım, gerçi ben naked sevdiğimden, granajsızını düşünüyorum ancak yakın fiyatlarda er-5 ve 1000ytl üstüne de gs500 var.

Prometheus' Alıntı:
Yeni modeller çıkmadıkça farklı ne konuşabiliriz ki? :silent:

bence, model kitaplığı tarzında bilgi sayfaları oluşturabiliriz diye düşünüyorum. modeller tek tek detaylı olarak incelenmiş olur. tabi bu konuda mod yardımına inanılmaz ihtiyaç duyulacaktır. mesajları temizleme, birleştirme, ayıklama vs. konularında..

Hyosung - Gt 250r Bence GÜzel Bİ Motor Radİkal Bİ Yaklasim Ama Bence Fuari Bekle Derİm Belkİ Motoru Yakindan GÖrÜnce Begenmezsİn!belkİde Farkli Markalardakİ Modeller Hosuna Gİdebİlİr

ozi2002' Alıntı:
Hyosung - Gt 250r Bence GÜzel Bİ Motor Radİkal Bİ Yaklasim Ama Bence Fuari Bekle Derİm Belkİ Motoru Yakindan GÖrÜnce Begenmezsİn!belkİde Farkli Markalardakİ Modeller Hosuna Gİdebİlİr

haftasonu büyük bir ihtimalle taksim'deki bayide incelemeye gideceğim. gelmek, katılmak isteyen varsa beraber gidebiliriz.

Walla arkadaşlar bende 2. el olarak HYOSUNG CRUISER GV - 250 Aquila buldum 3.500,00 YTL Fiyat verdiler 2005 model ve 5000 kmde acaba alayım mı ilk defa bir motor alacam da yardımcı olursanız sevinirim. birde bir kere düşmüş ve direksiyon eğrilmiş ama düzltilmiş ama ilk bakışta anlamadım adam gerçekçi söyledi kendine yeni motor almış o yüzden böyle ucuz veriyor. internet sayfasında da fiyatı 6.750,00 YTL gözüküyor bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü yarın gidip parayı vermeyi düşünüyorum bu arada ruhsat masrafıda bana ait.

Süper Moderatör (BBRR)
tncytns sen ne diyon ya durduğun hata ama bak bakalım kazası falan varmı yoksa bu fiyata zaten durma o motor ....

başlığı almak isteyenlere taşıyorum....

bu günde gittim baktımda şimdi direksiyon çok sağlam duruyor. düşerken benzin deposunda hafif bir eziklik var adam dediki gideriz sanayide vakumla düzeltiriz. masrafıda bana ait dedi. saolun arkadaşlar o zaman yarın gider satışı gerçekleştirir ve ruhsatı yaparım. teşkürler gene...

motor ustasına kontrol ettir, eğer sorun yoksa heme al kaçırma derim ben de..

ha almaktan vazgeçersen haber ver olur mu :p

crato' Alıntı:
motor ustasına kontrol ettir, eğer sorun yoksa heme al kaçırma derim ben de..

ha almaktan vazgeçersen haber ver olur mu :p

tamam dostum yarın bakarım olmasa sana haber veririm...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar