konu güncell diyelim
Konu hakkında güncel diyorsunuz fakat soruya cevap vermıyorsunuz. Tam bu yazınızın üstünde yazı yazmıstım hocam . Orda ki yazın alma olayını değiştirdim ocağın 15'i gibi alıyorum kısmetse araştırmalara şimdiden başladım piyasayı hergun takıp edyıordum zaten . Sadece fikir lazım biraz kimisi ninja250 tırt diyorda nasıl tırt diyorum sonuçta japon markası . Motor dedinmi akla kawasaki gelmez mı ? . Tamam eskidir parçaları pahalıdır çok yakar vs bunlar düşünülcek şey değil motora biniyorsun zaten biliceksın pahalı oldugunu yaktığını fln .. GT250R 'ıda cok dusundum fakat tecrubem yok baslangıc adına ninja250 alıyorum 0/0 olarak baslıcam Allah izin verirse . Başlangıc olarak çok kaslı geliyor kabiliyet ede bilirmıyım diye dusunuyorum hyo'ya . Birde fren ekipmanlarının cok ıyı olmadıgı soylenıyor .
siz hyosung un daha hızlı olduğunu iddaa ediyorsunuz ancak diğer bir arkadaşın hız testini okurmusunuz.sonuçta daha hafif ve beygirli olan kawa..
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/92398-hyosung-gt250r-kawasaki-ninja-hiz-testi.html
burada mutlak galip ninja yazıyor
üstelik yeni hyosunglarda beygirleride düşürdüler diye biliyorum
bence de her yazana inanmamak lazım.:farao: anlayan anladı:wiinkk:
hocam şu anda suzuki gsxr 600 k7 kullanıyorum kawasaki de kullandım honda da 3 ü de çok güzel motor ama benden tavsiye honda cbr250r almanız hyosung dan çekiniyorsanıuz ama hyosung a da binmeyen onun zevkini bilemez
Kırdım kalemi kestim hesabı hocam ben artık cbr'ıda cok dusundum hatta forumda'da arkadslarla konustukda . Yoldan geçen her ninjaya dönüp bakıcaksam neyleyim cbr sürmeyi. Genede zaman ayırıp yorum yazdığın için saol hocam. Tekrar hysoung ssahibi arkadslarımı aradım bir kaç saat öncede. Biraz zorlana bileceğimi söylediler o yüzden ben aklımda ki motorumdan vazgeçmiyim
. Evet gt250r çok iyi " Altın elbiseli adam " programında anlattığı gibi. 250 liklerin arasında en bıçkın delikanlı
![]()
Barkın abi tam bir japon düşkünü haklıda bütçeniz varsa japon demek herşey demek ama MOTORSAL anlamda hyosung çok iyi mühendislik anlamında zayıf elinizi çeviriyorsunuz eliniz çarpıyor vs vs
Konu hakkında güncel diyorsunuz fakat soruya cevap vermıyorsunuz. Tam bu yazınızın üstünde yazı yazmıstım hocam . Orda ki yazın alma olayını değiştirdim ocağın 15'i gibi alıyorum kısmetse araştırmalara şimdiden başladım piyasayı hergun takıp edyıordum zaten . Sadece fikir lazım biraz kimisi ninja250 tırt diyorda nasıl tırt diyorum sonuçta japon markası . Motor dedinmi akla kawasaki gelmez mı ? . Tamam eskidir parçaları pahalıdır çok yakar vs bunlar düşünülcek şey değil motora biniyorsun zaten biliceksın pahalı oldugunu yaktığını fln .. GT250R 'ıda cok dusundum fakat tecrubem yok baslangıc adına ninja250 alıyorum 0/0 olarak baslıcam Allah izin verirse . Başlangıc olarak çok kaslı geliyor kabiliyet ede bilirmıyım diye dusunuyorum hyo'ya . Birde fren ekipmanlarının cok ıyı olmadıgı soylenıyor .