Hyosung Gt250r Mi? Honda Cbr 125 Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaslar motor almaya nıyetım var sızce:
--honda cbr 125 mı?
-- hyosung GT250R mı?
hondanın karızması malum pekı hyosung hakkında ne dusunuyosunuz ıyı kotu tum yonlerıyle yardımcı olursanız sevınırım...

Süper Moderatör (BBRR)
Hondanın karizması yeter . Hyo ne ya çin çen çon ..honda hayat onda :)

tabiiki honda çünkü dünyanın önde gelen motosiklet firmalarından biri TÜRKİYE de ise 1 numara denile bilir...
üstelik japon hyo ise kore malı pek kalite değil anlıyacağın ama aralarında motor hacmi var sonuçta hangisi daha hızlı dersen hyo bence kafanda ölç tart honda kullananlardan şimdiye kadar hiç şikayetlendiklerini duymadım ama hyodan çok duydum diye bilirim her 2 motorunda özelliklerini arastırman iyi olur bu arada hyonun kokpit (ön kadranların yer aldığı yer) hiç hoş durmuyor cok buyuk ve boş ayrıca hararet göstergeside yok oysaki devirli motor en iyisi senin arastırıp senin karar vermen benden bu kadar inşallah kendin için en doğru seçimi yaparsın...

Biri 125 cc. biri 250 cc.
biri 27 hp biri 13 hp.

ben olsam hyo alırım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar motor almaya nıyetım var sızce:
--honda cbr 125 mı?
-- hyosung GT250R mı?
hondanın karızması malum pekı hyosung hakkında ne dusunuyosunuz ıyı kotu tum yonlerıyle yardımcı olursanız sevınırım...

Dalga mı geçiyorsun? Hangi motoru alayım sizce demen abes zaten de...GT 250 R ile CBR 125'i kıyaslaman, arada kararsız kalman çok ama çok abes olmuş...Tabii ki CBR 125 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Yüzyılın motoru seçildi bilmiyo musun sen :mrgreen: :mrgreen:
Hondanın karizması yeter . Hyo ne ya çin çen çon ..honda hayat onda :)
Nasıl dökülüyor ama sazanlar...ağı kap da toplayalım birazdan düşecekleri :)

eger hem motor hem bisiklet almak istiyosan cbr al... yana geldiklerinde hangisinin motor oldugu belli olmuyo... hyo da daha 2 senedir aktif olarak türkiyede.. bi japon kadar belki kaliteli olmayabilir ama çinlide deil.. kullanmayı bilirsen ömürlük gider.. hyo için detaylı bilgiyi hyosungfanclub.com dan alabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar