Hyosung Gt250R ile 520 KM - Çan, Bandırma, Susurluk, Balıkesir, Edremit, Çanakkale

muhteşem bir gezi olmuş:cat:fotoğraflara bakarken bende seninle geziyor gibi hissettim kendimi:)geçtiğin yollar fotoğraf çektiğin o yerler hepsi hafızamda canlandı birden.aslen gönenliyimde çanakkalede yaşıyorum şu an,Türkiyemin her karışı güzel elbet ama bu iki şehirde aşktır benim için:)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
işte herkezin arada yapması gereken bir gezi.. yollar çok güzel ama türkiyenin en rüzgarlı bölgelerinden birisi :) bende çok çektim :mrgreen: uzun süredirde hyosung başlığı yoktu yakın zamanda ben açmıştım iyi olmuş

Balıkesir Kimlikte Yazan Memleketim, Çanakkale Gönlümde Yatan Memleketim. Resimleri Görmek Çok İyi Oldu, Keyifli Bir Yolculuk Olmuş :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sari kirmizi cicekler guzelmis

gezi fotolar ve anlatım harika balıkesir den geçeceğini bilsem tanışmak isterdim. fakat ben çanakkale ye gelirsem bir çayını içmeye gelirim.

Güzel motor,güzel gezi.Ayağınıza sağlık,kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim..

muhteşem bir gezi olmuş:cat:fotoğraflara bakarken bende seninle geziyor gibi hissettim kendimi:)geçtiğin yollar fotoğraf çektiğin o yerler hepsi hafızamda canlandı birden.aslen gönenliyimde çanakkalede yaşıyorum şu an,Türkiyemin her karışı güzel elbet ama bu iki şehirde aşktır benim için:)

Çarşambaları sokak cafede oluyoruz. Arada bende katılıyorum çan'dan gelip. Bir gün tanışalım sizinle de.

işte herkezin arada yapması gereken bir gezi.. yollar çok güzel ama türkiyenin en rüzgarlı bölgelerinden birisi :) bende çok çektim :mrgreen: uzun süredirde hyosung başlığı yoktu yakın zamanda ben açmıştım iyi olmuş

Normalde bu kadar rüzgar olmuyordu. Yani rüzgar oluyor ama bu kadar değildi. Rüzgar gülü olan yerler motosikletlilere göre değil :D

ellerine saglik güzel gezi olmus:cat:

Balıkesir Kimlikte Yazan Memleketim, Çanakkale Gönlümde Yatan Memleketim. Resimleri Görmek Çok İyi Oldu, Keyifli Bir Yolculuk Olmuş :cat:

Sari kirmizi cicekler guzelmis

gezi fotolar ve anlatım harika balıkesir den geçeceğini bilsem tanışmak isterdim. fakat ben çanakkale ye gelirsem bir çayını içmeye gelirim.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Tanışırız inşallah müsait bir zamanda..

Güzel motor,güzel gezi.Ayağınıza sağlık,kazasız,belasız nice güzel geziler dilerim..

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Enes bir de merak ettim motoru 2.el mi almıştın?

Sahibinden de hyo bakarken Barbaros da bir arkadaş satıyordu aynı renklerde hatta yanında seninkinde olduğu gibi kırmızı alev sticker ları vardı.

Enes bir de merak ettim motoru 2.el mi almıştın?

Sahibinden de hyo bakarken Barbaros da bir arkadaş satıyordu aynı renklerde hatta yanında seninkinde olduğu gibi kırmızı alev sticker ları vardı.

İşte ben o arkadaşın motorunu satın aldım. 2200km civarındaydı alırken. Aldığım zamanda; Honda 600F'i cuma günü sattım. Cumartesi günü çanakkale'deydim. Hadi dedim bir gece kalıp, pazar dönerim eve. Pazar günü öğlen eve dönmeden ilanlara baktım, motoru gördüm. Kaporayı verdim, ayrıldım. 2 saat sonra parayı getirip motoru aldım gittim eve. Haftaiçi de alım satım yaptık. Öyle denk geldi yani.

Hayırlı olsun tekrar, benim de beğendim bir motordu, temiz ve uygun fiyatlı idi ama ilk olması dolayısıyla hyo korkutmuştu beni. Yabancıya gitmemiş diyelim :)

Dostum facebooktan beğenerek gezdim galeriyi. Ellerine sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Kulaklığında çalan parçaları da yazsaydın :)

Güzel gezi :thumleft:

Hayırlı olsun tekrar, benim de beğendim bir motordu, temiz ve uygun fiyatlı idi ama ilk olması dolayısıyla hyo korkutmuştu beni. Yabancıya gitmemiş diyelim :)

İlana çıkarttıktan 2-3 saat sonra satıldı muhtemelen. Denk geldi öyle yoksa izmir yada burhaniye'ye gidecektim motor almaya.

cok guzel bır gezı olmus.

Dostum facebooktan beğenerek gezdim galeriyi. Ellerine sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Kulaklığında çalan parçaları da yazsaydın :)

Güzel gezi :thumleft:

Yorumlarınız için teşekkürler. Yalnız kulağımda kulak tıkacı var. Radyo yada müzik dinlemedim. Aslında güzel olabilir müzik dinlemek fakat pek tarzım değil.

Uzun yol sonrası zift ile başınız derde girebilir. Çözümü DECABIT.

10296313_1409700145976061_8083883174051238856_o.jpg

10265634_1409700152642727_5807026225813725116_o.jpg

57459_1409700199309389_86446254701230691_o.jpg

10295078_1409700322642710_8564827476030867180_o.jpg

Paylaşım için teşekkür ederim. Keyifle okudum güzel bir gezi olmuş. Farklı gezilerinizi de görmek dileğiyle kazasız sürüşler diliyorum. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar