- Konu Yazar
Ciddi ciddi hyo kullanmış kullanan biriskini arıyorum başlık çok eski ve kimseye de ulaşamadım açıkçası bu motor hakkında çok tutarsız yorumlar var yardımcı olacak birini arıyorum
Ciddi ciddi hyo kullanmış kullanan biriskini arıyorum başlık çok eski ve kimseye de ulaşamadım açıkçası bu motor hakkında çok tutarsız yorumlar var yardımcı olacak birini arıyorum
kullanmadan yorum yapanlara nasıl kızıyorum anlatamam...
2016 modelini 3 yıldır kullanıyorum normal bakım ve japonda yadığım debriyaj tel gaz teli gibi ufak sorunlar haricinde sorununu görmedim.
100K motor olan arkadaşımız bu siteye üyedir.@UNdocab
Apaçi gibi kullanlar vardır ona bişey diyemem. Bakım maliyeti düşük suzuki şasesi kullanan fiyatına göre kalitesi çok yüksek bir motordur. Yağ soğutma duruma göre avantaş sağlıyor. Kullanmayan yada düzgün olanı almayan bilemez tabi.
Kıronik sorun demek de benc doğru değil maliyet kısması ile alakalı konjektör, statör değişirse başka bişey istemez.
Parçalar ikinci el, çıkma, yansanayi tabiri ile bulunabiliyor. Olmayanları da koreanbikeparts üzerinden temin edebilirsiniz.
Ciddi başka bir sorunuz varsa cevaplarım.
Ustası çok önemli ama ustalar da paraya bağlamış artık herkesin piyasası olmuş bu hayatta...
Ayrıca virajı çok başarılıdır. Amortisörleri serttir. İp gibi girip çıkarsınız. Karasızlık yaşatmaz. Artçılı sürüşte arka amortisör ayar isteyebilir.
GT'nin çok kronik sorunları var, başını hayli ağrıtabilir..
GD Diye bir model çıkardılar 2014'te ve gayet başarılı, 250cc sınıfında tork lideri, çok seri devirlenen bir makine. Görünüşü yapısı çok agresif keza oturuşu da öyle. R6'ya oturduysan oturuş pozisyonu aynı. Tek silindir, bastığına göre yakar. 7 Litre yaktırmışlığım da var 3 litre de. Ağırlık merkezi aşağıda ve basık bir motor. Çok seri ve kıvrak bir motor. Tavsiye ediyorum.
NOT: HYO Motorlarının içinden ustalar geçiyor. Gerizekalılar.. Debriyajım sert diye bi ustaya verdim motoru yumuşatsın diye. Bi aldım motoru debriyaj kaçırıyor.......
Sonuç: Cengiz Ustayı keşfettim. Açtık motoru baktık, önceki usta balataları ters takmış... böyle şeylerle karşılaşmamak için iyice araştır ustanı.