hyosung gt250 mi cbr 125 mi aprilla 125 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm arkadaşlar öncelikle motor bilgim pek fazla yok daha önce vitesli motor hiç kullanmadım ama cok merak edıyorum ve ıstıyorum 5-7,5 milyar arası bi motor arıyorum mümkünse racing olsun diyorum ama bana bi dur olm once öğren diyorlar tavsiyeleriniz nelerdir mutlaka birisini alacam ama cok kararsızımm yardımcı olursanız minnettar olurumm şimsiden çok teşekkürler

345

Hiç tecrüben olmadığına göre bence grenajlı bi motor alma.Acemilik zamanında meydana gelebilecek küçük-büyük kazaları daha az zararla atlatırsın.Benim tavsiyem ybr 125 , cbf150, gt250 comet olabilir.Bunların içinde gt250 ilk motora binen biri için seri gelebilir ama alışması fazla sürmez.Bide motoru ikinci el almanı tavsiye ederim ilerde zararın az olur.İllaki bu saydıklarından birini istiyorsan cbr 125 derim alışman kilo boyut ve güç açısından daha rahat olur ama grenaja dikkat...

ama bana bi dur olm once öğren diyorlar
öncelikle aramıza hoşgeldin.. :rendeer:
verilmesi gereken cevabı kendin vermişsin. istedigin makinelerin üçünün de şakası yok.. onun için önce kendini 2. el temiz bir YBR 125 al.. Onunla piş.. Sonra GT250 R al derim ben..

Kesinlikle bu üçünden birini alacaksan dikkatli kullanıp gaza gelmemen şartıyla hyosungu öneririm.Sonuçta bir süre sonra 125cc yetersiz gelecektir.Ama iyi bir başlangıç motoru istersen YBR 125 bu dalda bir numaradır.Elden cıkarmakta da zorlanmazsın

bencede önce ybr125le başla bi kere ilk olarak aprilia 125i keisnlilkle alıyım deme tamam alabilirsin ama o motorda gaza gelmemek imkansız nerdeyse çok seri bi motor ybrden sonrada hyosungu düşünebilirsin

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Ayrıca başlık açacağınız kategoriye ilişkin notlara da göz atınız. Başlık kilitlenmiştir
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar